In Gaza, voor de 71ste vrijdag op rij: duizenden relschoppers trachten Israël’s grens te doorbreken

Plaatje hierboven: Gaza, 23 augustus 2019, rellen aan Israël’s grens. Pallywood kinderuitbuiting bereikte een nieuw dieptepunt, met terroristen die de jongste EMT (paramedicus) in Gaza lieten opdraven, als een cynisch gebruik van kinderen voor gewelddadige terreuractiviteiten die hun leven in gevaar brengen [beeldbron: BTN]

Voor de 71ste vrijdag op rij sinds 30 maart 2018 kwamen na het vrijdaggebed in de locale moskeeën, zowat 8.500 door Hamas gesponsorde terroristen en relschoppers, vooral minderjarige mannen, vrouwen en kinderen, naar het veiligheidshekken dat Gaza scheidt van Israël.

Zoals steeds verbrandden ze autobanden, gooiden ze met stenen, brandbommen en granaten naar de Israëlische soldaten en probeerden ze het veiligheidshekken langs de grens met Gaza te saboteren om in Israël te infiltreren en Joden te vermoorden.

IDF-soldatenn reageerden met de klassieke relverspreidingsmiddelen zoals traangas, en schoot af en toe mt scherp op de belangrijkste en meest agressieve terroristen wanneer ze aan het hekken morrelden, in overeenstemming met de regels van betrokkenheid.

Volgens Pallywood, het door Hamas vermeende ‘ministerie van Volksgezondheid’ in Gaza, werden er momenteel 204 islamitische terroristen gewond waarvan 50 met schotwoden werden opgenomen Volgens Arabische rapporten raakte sommmigen ernstig werwond. Pallywood is een zogenaamde Palestijnse propagandastrategie die bedoeld is om de (internationale) pers en de publieke opinie voor de gek te houden.

Bij het plaatje hierboven: De ‘Zonen van Zawari’, een terreurcel van Hamas en Co, die duizenden brandbommen en explosieven in Israël hebben gelanceerd, publiceerden op sociale media de lancering van grote partijen explosieven die aan ballonnen waren bevestigd en zeiden dat ze van plan waren ‘giftige stoffen’ te lanceren tegen IDF-sluipschutters die de grens beveiligen.

Er brak vandaag een brand uit in de kibboets Beeri in het zuiden van Israël als gevolg van een brandbom gelanceerd met balonnen door moslimterroristen vanuit Gaza naar Israël.

Bij het plaatje hierboven: Eerder op vrijdag heeft de IDF beelden vrijgegeven die het moment tonen waarop ’s nachts een moslimterrorist werd gespot en geelimineerd na het gooien van granaten naar IDF-soldaten nabij het veiligheidshekken in het noorden van Gaza.

De beelden tonen een moslimterrorist die een vest in militaire stijl draagt, een pistool vasthoudt en explosieven en granaten met een lanceerinrichting naar de IDF-troepen gooit.

De IDF plaatste extra Iron Dome batterijen die raketten afweren in het Gush Dan-gebied in centraal Israël en in Zuid-Israël als voorbereiding op een mogelijke escalatie en raketaanvallen vanuit Gaza.

Plaatje boven en onder: Deze foto is vandaag genomen door een soldaat gestationeerd aan ,het veiligheidshekken met Gaza. Haar familieleden werden in de Holocaust vermoord door nazi’s. Net als zij weet ze wat de swastika betekent. Maar vandaag zag ze dat symbool terwijl ze het uniform droeg van een van de sterkste legers ter wereld.


Bronnen:

♦ naar een artikelHamas’ true intention: The annihilation of the Jewish State – Swastika raised on Gaza border” en een artikelPallywood child exploitation hit a new low: Youngest EMT in Gaza riots after mosque” van 23 augustus 2019 op de site van Behind The News

Een gedachte over “In Gaza, voor de 71ste vrijdag op rij: duizenden relschoppers trachten Israël’s grens te doorbreken

  1. Wat een bezoek aan een moskee ( kazerne van het kwaad) toch teweeg kan brengen!!Als Hitler dit geweten had had hij alle Duitsers verplicht om moslim te worden!!

    Like

Reacties zijn gesloten.