Palestijnen vermoorden 17 jarig Joods meisje en verwonden 2 andere familieleden in Samaria

Update 12u34 (Israël plus 1u): 17-jarige Rina Shnerb overleden aan haar verwondingen

Een 17-jarig Israëlisch meisje werd gedood en haar vader van 46 en haar 20-jarige broer raakten ernstig gewond door een explosief dat door Arabische terroristen naar de familie werd gegooid.

Zij wandelden in de buurt van de bron van Ein Bubin, nabij de Joodse gemeenschap van Dolev in Binyamin (Samaria) toen het explosief werd gegooid naar een groep Israëliërs die in het gebied waren. De slachtoffers zijn via helikopters naar ziekenhuizen geëvacueerd.

De 17-jarige Rina Shnerb is later  overleden aan haar verwondingen. Ze wordt vrijdagmiddag begraven op de nieuwe begraafplaats in haar woonplaats Lod.

Een massale jacht op de terroristen is aan de gang, waarbij IDF-troepen naar verluidt een verdacht voertuig volgen dat kort na de explosie het toneel is ontvlucht.

Ein Bubin wordt ook ‘Danny’s Bron’ genoemd, naar Danny Gonen, een inwoner van Lod die daar enkele jaren geleden werd vermoord door een terrorist van de Palestijnse Autoriteit die om water had gevraagd.

Later meer…

Bron van Ein Bubin in Binyamin


Bronnen:

♦ naar een artikel van Chana Roberts “Breaking: Rina Shnerb, 17, murdered in Dolev-area terror attack” en een artikelBinyamin explosion injures two seriously, one critically – Explosive device detonates near Dolev-area spring, injuring father and two children” van 23 augustus 2019 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikel van Anna Ahronheim “Three seriously wounded from explosive device in West Bank” van 23 augustus 2019 op de site van The Jerusalem Post

♦ naar een artikelTerror attack in Binyamin: 17-year-old girl murdered, Israeli family seriously injured in blast” van 23 augustus 2019 op de site van Behind The News (BTN)

5 gedachtes over “Palestijnen vermoorden 17 jarig Joods meisje en verwonden 2 andere familieleden in Samaria

 1. Bibi (als oud special forces lid) zal vast wel weten wat hij wil en al uitgebreid besproken met zijn stafchef maar wat de enige oplossing is kan niet uitgevoerd worden.
  palestijnen weg uit het gebied dat zij claimen dat van hun is en Israël zou al geruster zijn.
  Dat ze in ieder geval maar zware represailles nemen en zich niks aan trekken van de mainstream media met hun antisemitische “journalisten” en het zooitje gebruikelijke usual suspects die luid gaan jammeren.

  Like

 2. Israël reageert echt wel op deze terreurdaad. Hoe? Laat dat maar aan hen over.
  Vraagt iemand zich wel eens af waarom Israël toestaat dat in Libanon een gigantisch raketarsenaal wordt geplaatst?

  Like

 3. Islam is spijtig genoeg het gif ,die mensen en zelfs kinderen aanzet om andersdenkenden en vooral Joden te haten en eventueel te vermoorden ,de pedofiel en massamoordenaar het zogenaamde boegbeeld van de achterlijke jodenhatende religie de islam ,Mohammed gaf zelf dit voorbeeld !!Islam en vrede gaat er nooit komen!!!Gelukkig voor de islam worden deze mensen met open amen ontvangen in het op bot verdeelde Europa, Europeanen zoals Frans Timmermans en die verwarde Angela Merkel zijn dol op de islam !Alle Palestijnen verhuizen naar Europa ,om zo de sharia te vestigen, te beginnen bij de twee kolderieke Europarlementen te Brussel en Straatsburg!Uit sympathie voor hun achterlijke god zullen de meeste vrouwelijke europarlementariërs per direct een burka of een hoofddoekje gaan dragen!!Ook zullen alle varkensboeren worden verplicht hun deuren te sluiten om zo geen aanstoot te geven aan de Jodenhatende islam ! Gelukkig kunnen Joodse mensen ,en mensen met joods bloed in hun aderen dan verplicht emigreren naar Israël ! Want de achterlijke islam wil de wereld net als die gestoorde gek Hitler “judenrein ” maken!!

  Like

Reacties zijn gesloten.