Imad Karim: Met hun messen willen ze het decadente Westen vernederen en veroveren

Waarom werd en wordt er nog steeds met messen gestoken? Niet alleen in Israël, maar ook in het Westen, waar veel messentrekkers nieuwe gevestigd en nog steeds gevestigd worden? Dat vraagt Imad Karim. Het antwoord is simpel, eenvoudig, zo glad als een aal en helaas ook zeer bruut. Het is het bewustzijn, dat onze handelingen meestal bepaalt, zoals dat in deze ongeveer een week oude video het geval is.

Choquerende video van Palestijnse kinderen
Bij twee jongeren, bijna nog kinderen, heeft men er constant ingegoten dat de Joden, en zodoende de Israëlische soldaten, hun vijanden zouden zijn. Zij zouden van hen, de Palestijnen dus, het thuisland hebben afgepakt en daarom moet je ze bestrijden en doden.

Wie daarbij zelf om het leven komt, komt rechtstreeks in het paradijs, waar veel jonge vrouwen in hun hemelse bedden erop wachten om door de martelaar (Shahid الشهيد) aan de oever van een rivier, waarin honing stroomt, en waar tijdens een overvloedige maaltijd gevogelte en vijgen als dessert geserveerd worden, ontmaagd te worden:

Ze sturen hun eigen kinderen de dood in, opdat de oorlog verdergaat en ze geld kunnen incasseren. Dat de Joden als volk altijd tot het Midden-Oosten behoorden, dat zelfs de koran het recht van de Joden op Israël bevestigt, dat de moslims alle Joden van het Arabisch schiereiland, waar ze duizenden jaren leefden, verdreven en genocide op hen werd gepleegd.

Dat de Al-Aqsamoskee in Jeruzalem niet bestond toen de koran ervan sprak (wat wederom bewijst dat de koran later nog een keer werd herschreven) – dat alles wordt niet aan de jonge mensen verteld. In plaats daarvan worden ze door functionarissen van Hamas en de PLO, wier eigen kinderen in het Westen studeren, de dood ingestuurd om via de UNRWA van het Westen veel geld te incasseren en de toestand van oorlog in stand te houden.

Dat is de treurige realiteit in Israël, maar hoe ziet het er tegenwoordig elders uit, bijvoorbeeld in Duitsland? Wordt hier ook aan het mes geregen en zullen de messentrekkers hun mes-aanvallen in de toekomst intensiveren? Het ook hier simpele, eenvoudige, aalgladde en helaas zeer brute antwoord: Helaas ja!

Het decadente Westen moet met messen vernederd en veroverd worden. Het is opnieuw het bewustzijn dat de handelingen van de messentrekkers bepaalt. De messentrekkers in Duitsland geloven dat ze zich in een weerloze, decadente samenleving zonder karakter en moraal bevinden, die er op grond van haar decadentie op wacht om veroverd en vernederd te worden.

Tegelijkertijd maken de messentrekkers de samenlevingen, die hen zo royaal en humaan opnamen, voor het eigen mislukken in hun thuislanden verantwoordelijk. Voor hen zijn de landen van opname koloniale, uitbuitende en boze staten, die de thuislanden door oorlogen verwoestten. Daarom is de haat tegen het hele Westen vanuit hun oogpunt te motiveren en gerechtvaardigd.

In het Westen gelooft men ongelukkigerwijze dat men de huidige en toekomstige messentrekkers er met geld, onderwijs, milde gerechtsvonnissen vanaf zou kunnen brengen om door te gaan met het messen trekken. Dat het hier om een heel duidelijke vergissing gaat, wordt door de elites niet ingezien, omdat zij zelf en de eigen familieleden nauwelijks aan het mes geregen worden.


Bronnen:

♦ artikel in een vertaling uit het Duits door E.J. Bron van een artikel “Imad Karim: „Mit ihren Messern wollen sie den dekadenten Westen erniedrigen und erobern“” op de site van Philosophia Perennis van 20 augustus 2019.

Een gedachte over “Imad Karim: Met hun messen willen ze het decadente Westen vernederen en veroveren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.