Palestinisme is het grootste vergift in Europa en in de rest van de wereld

Plaatje hierboven: Gaza, 18 juni 2019. Palestijnse vrouwen tonen posters van Donald Trump en Benjamin Netanyahu tijdens een protest tegen de economische workshop ‘Peace to Prosperity‘ (vrede door welvaart) van Bahrein. “Liever creveren van honger en kwel dan vrede sluiten met Israël,” klonk het [beeldbron: VOA News]

Racisme is een vorm van haat die gelooft dat alle leden van een bepaalde groep inferieur en / of slecht zijn. Op zichzelf is het lelijk maar niet gevaarlijk, een gelokaliseerd schadelijk geloofssysteem op basis van onverdraagzaamheid. Racisme wordt giftig wanneer het zich verspreidt en macht verkrijgt.

Dat is de staat van het Palestinaïsme of Palestinisme, de poging om Israël te verzwakken, in te krimpen en te vernietigen omdat het een Joodse staat is, evenals om Joden te belasteren en hun rechten, geschiedenis en waardigheid in het Joodse heilige land te ontkennen.

Het Palestinaïsme is gebouwd op Jodenhaat en complottheorieën. De roep dat Joden ‘kolonialisten’ en indringers van ‘Arabisch land’ zijn, is overgenomen door anderen, waaronder leiders in de westerse wereld. Palestinaïsme is een sinistere jihad, een directe antisemitische aanval op de mensheid, waardigheid en integriteit van Joden, het Jodendom en de Joodse staat en het tegenovergestelde van coëxistentie en fatsoen. Het moet door iedereen luid, duidelijk en vaak worden veroordeeld.

In Groot-Brittannië is Jeremy Corbyn lid van de Labour Party die het Palestinaïsme al vroeg in zijn carrière adopteerde, waarbij hij Israëliërs vaak met nazi’s vergeleek. Hij was ooit een randfiguur, maar de toxiciteit infecteerde de rest van de partij toen hij in september 2015 tot partijleider werd gekozen en leidende partijmensen begon te vervangen door gelijkgestemde racisten. Joden begonnen de Labour-partij massaal te verlaten – inclusief parlementsleden – en vonden het antisemitisme ondraaglijk.

In de Verenigde Staten werden Ilhan Omar (D-MN) en Rashida Tlaib (D-MI) verkozen tot congres in november 2018 en beschuldigden Joden van dubbele loyaliteit en het afkopen van leden van de regering om Israël te ondersteunen, racistische tropen die de twee moslimvrouwen niet maakten ten aanzien van andere minderheden zoals Iers-Amerikanen, Mexicaanse Amerikanen of enige andere groep.

Ze beweren dat de meest liberale natie in de hele regio van het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) een apartheidsstaat is, die de oorzaak van racisme in de regio omkeert en het islamitisch antisemitisme negeert en of wegmoffelt

Ondertussen zijn dezelfde leden van het Congres van mening dat de Islamitische Republiek Iran, die met kranen en vorkliften homo’s in de straat ophangt en de belangrijkste staatsponsor van terrorisme is, niet alleen niet moet worden geboycot, maar een legale weg naar nucleaire wapens moet krijgen. Iran heeft opgeroepen tot de vernietiging van Israël – toeval?

Het Palestinaïsme gebruikt de Boycot, Divest and Sanction (BDS) beweging tegen Israël, de enige Joodse staat, als hulpmiddel in zijn jihad. Corbyn, Omar en Tlaib dringen aan op economische oorlogvoering tegen Israël, zogenaamd in naam van de Palestijnse Arabieren een eigen staat te geven.

De Europese Unie overweegt unieke labels voor producten die zijn vervaardigd door Joden op het Israëlische grondgebied van Area C op de Westelijke Jordaanoever, maar niet die welke worden vervaardigd door niet-Joden. Het is de definitie van racisme in het onderdrukken van de waardigheid van de ene mens boven de andere. Zal het producten die door hindoes en moslims in Kashmir zijn gemaakt anders etiketteren? Door christenen en moslims op Cyprus?

De giftigheid van racisme ingebed in het Palestinaïsme verspreidt zich niet alleen, het wordt gemainstreamd en verdedigd door politieke leiders buiten de moslim- en Arabische wereld.

Het ontkennen van de Joodse geschiedenis en het onderdrukken van de Joodse waardigheid worden niet langer gezien als moreel veroordelend en sociaal onrechtvaardig, maar als essentiële ingrediënten voor de oprichting van een Palestijnse staat, omdat die gevoelens worden geëist door de Arabische wereld en de Palestijnse leiders.

Omdat het als ongepast wordt beschouwd om de ‘gemarginaliseerde’ in links-liberale kringen te beledigen, pleit alt-links de propaganda van het Palestina. In plaats van het racisme te veroordelen sluit het zijn ogen voor de viruelente Jodenhaat die bruist leeft en springelevd is en openlijk wordt gecultiveerd in hun Palestina.

Dus, scholen in de Palestijnse gebieden genoemd naar terroristen krijgen Europese financiering. Handboeken die de menselijkheid en geschiedenis van Joden ontkennen, worden door en op kosten van de Verenigde Naties verspreid. Geld dat naar de moordenaars van Joden stroomt, wordt door zowel Arabische als niet-Arabische landen vergoed. Het is de belichaming van toxisch racisme.

Palestijnse Arabieren zouden morgen soevereiniteit en staat in Gaza en gebieden A en B kunnen bereiken, maar het Palestinaïsme stelt meer kwaadaardige eisen: dat Israël geen Joodse staat is; dat het joden verboden is ergens in Palestina te wonen; en dat joden de toegang en rechten tot hun heilige plaatsen worden ontzegd. Het Palestinaïsme is de wegversperring naar het creëren van een staat Palestina en een duurzame vrede in de regio, niets anders.

Palestinaïsme is een sinistere jihad, een directe antisemitische aanval op de mensheid, waardigheid en integriteit van Joden, het Jodendom en de Joodse staat en het tegenovergestelde van coëxistentie en fatsoen. Het moet door iedereen luid, duidelijk en vaak worden veroordeeld.

Plaatje hierboven: Een Palestijnse Jodendoder van de Izz el-Deen al-Qassam Brigades, de gewapende vleugel van de terreurgroep Hamas, gebaart in een ondergrondse tunnel in Gaza op 18 augustus 2014: “We kill Jews. That’s all what we do. No comment please…” [beeldbron: Reuters/Mohammed Salem]


Bronnen:

♦ naar een artikelPalestineism is Toxic Racism” van 18 augustus 2019 op de site van First One Through

♦ naar een artikel van Victor Rosenthal “The Five Pillars of Palestinism” van 13 mei 2018 op de site van Abu Yehuda

♦ naar een artikel van Kate Shuttlewort “The Next War Between Israel and Hamas May Be Fought Underground” van 23 februari 2016 op de site van Time

2 gedachtes over “Palestinisme is het grootste vergift in Europa en in de rest van de wereld

 1. Precies, stel dat de palestijnen er niet meer zijn hoe gaan ze dan nog de Joden kunnen beschuldigen van wat dan ook.
  U schrijft meermaals wat ik zou pennen 🙂

  Like

 2. Palestinisme is de legitimatie van het moderne Antisemitisme & Racisme tegen Joden.

  Daar er op de wereld nog steeds een overschot van dit soort Jodenhatende racisten bestaat is dit een welkome afleidings term.

  Prostitutie & Jodenhaat………, ze zijn niet uit te roeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.