Doodscultus: terreurfans in Gaza delen snoep uit om aanslag op 2 Israëli’s te vieren

Plaatje hierboven: Eén van de zovele antisemitische cartoons op de Facebookpagina van Al Fatah, de politieke factie van PA-president Mahmoud Abbas, waarmee de Palestijnen worden aangepord om met opzet met hun auto of truck Joden van de weg te rijden en te vermoorden [beeldbron: The Gatestone Institute]

Twee Israëliërs raakten op vrijdagnamiddag ernstig gewond bij een car-ramming aanval bij de ingang van de Joodse gemeenschap van Elazar in Gush Etzion ten zuiden van Jeruzalem. Volgens getuigen versnelde de moslimterrorist opzettelijk, sprong over de stoeprand, raakte twee voetgangers en reed vervolgens in een greppel.

Zie hieronder de beelden:

Een politieagent uit Hebron die op weg was naar huis merkte een voertuig op dat naar de bushalte reed en twee jonge voetgangers raakte. De officier schoot onmiddellijk en elimineerde de terrorist, die probeerde uit de auto te komen.

De twee Israëlische slachtoffers werden geïdentificeerd als broer en zus, de 17-jarige Nahum en de 19-jarige Noam Nevis uit Elazar. Zij werden ter plaatse behandeld, waarna Nahum werd overgebracht naar het Hadassah Ein Kerem-ziekenhuis en zijn zus Noam naar het Shaare Zedek Medisch Centrum werd gebracht, beide in Jeruzalem. De jongen is er ernstig aan toe en vecht momenteel voor zijn leven.

Een IDF-verklaring luidde:

Na het rapport over een car-rammings aanslag nabij de gemeenschap van Elazar, ten zuidwesten van Bethlehem, geeft een eerste onderzoek naar het incident aan dat een terrorist twee burgers heeft overreden. De burgers raakten gewond en werden geëvacueerd naar een ziekenhuis voor medische behandeling. De terrorist was geneutraliseerd. IDF-troepen zijn ter plaatse.

Meteen na de aanslag begonnen terreur aanhangers in Gaza en Judea & Samaria snoepjes uit te delen onder de Palestijnen om de terreuraanslag te vieren waarbij twee Israëlische tieners zwaar werden verwond alsmede de dood van de Palestijn die meteen werd opgelijst als ‘martelaar’ (shahid).

BTN: “Tja, in welke cultuur leven die Arabieren als ze dolgelukkig worden telkens wanneer een terrorist onschuldige tieners verwond of vermoord? Degenen die terreur en geweld prijzen zijn zelf crimineel en hebben geen respect voor het leven en fundamentele menselijke waarden.

Doodscultus bij de Palestijnen
Koekjes en snoep uitdelen…
telkens er Joden gewond of vermoord worden


Bronnen:

♦ naar een artikelRamming attack in Gush Etzion: 2 teenage siblings seriously wounded, Muslim terrorist eliminated” en een artikelDeath Cult: Muslim terror-fans in Gaza distribute sweets to celebrate ramming attack” van 16 augustus 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦ naar een artikelTeenage siblings injured in ramming attack” van 16 augustus 2019 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikel2 Israeli teens injured, one of them critically, in West Bank car-ramming attack” van 16 augustus 2019 op de site van The Times of Israel

2 gedachtes over “Doodscultus: terreurfans in Gaza delen snoep uit om aanslag op 2 Israëli’s te vieren

Reacties zijn gesloten.