Rabbijn aangevallen door moslims in het welvarende Charlottenburg, Berlijn

De Duitse politie is op zoek naar twee moslims die een 55-jarige rabbijn hebben aangevallen terwijl hij in Berlijn liep. Een politieverklaring zei dat het slachtoffer door zijn kleding identificeerbaar was als Joods. Hij werd op de grond geduwd door twee ‘niet-geïdentificeerde verdachten’ tijdens het wandelen in de wijk Charlottenburg op dinsdagmiddag.

Het slachtoffer, rabbijn Jan Aaron Hammel (plaatje hierboven), ging na de aanval naar huis, maar belde de hulpdiensten na scherpe pijn in zijn hoofd en een van zijn benen. Rabbi Jan Aaron vertelde Bild dat de aanvallers hem in het Arabisch hadden beledigd voordat hij hem aanviel. De politie vraagt ​​om alle informatie en zoekt naar de twee moslimaanvallers.

Twee weken geleden werd een andere rabbijn in het Arabisch bespuugd en vervloekt door twee moslims in een gebouw in dezelfde algemene buurt. Bovendien onderzoekt de politie in München het rapport van een rabbijn dat hij en zijn twee zonen werden beledigd en bespuugd op weg naar huis uit de synagoge.

Volgens officiële cijfers is het aantal antisemitische misdaden in Duitsland gestegen van 1.504 in 2017 tot 1.646 in 2018. Het aantal als gewelddadig aangemerkte gevallen is in dezelfde periode gestegen van 37 naar 62. In mei riep de antisemitisme-commissaris van Duitsland de Duitse Joden op om “niet meer in het openbaar een keppel te dragen vanwege bezorgdheid over hun veiligheid.

‘We zullen ons nooit onderwerpen, onze blik nooit neerslaan en zullen nooit met defaitisme op antisemitisme reageren – en verwachten en eisen dat onze bondgenoten op dezelfde manier handelen,” zei de Israëlische president Reuven Rivlin na de schandalige opmerkingen.

Joden gaan ondergronds
Een keppel dragen kan u gezondheid schaden…


Bronnen:

♦ naar een artikelGermany 2019: Police searching for 2 Muslims who attacked a rabbi while walking in Berlin” van 15 augustus 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦naar een artikelRabbi attacked by Muslims in Affluent Charlottenburg, Berlin” van 15 augustus 2019 op de site van The Coordination Forum for Countering Antisemitism (CFCA)

2 gedachtes over “Rabbijn aangevallen door moslims in het welvarende Charlottenburg, Berlijn

 1. De overheden in de eu zijn niet meer in staat één van hun kerntaken uit te voeren en die is de veiligheid van hun onderdanen verzekeren.
  Nee ik verzin dit niet het volstaat om de dagdagelijkse realiteit te volgen en de eerste slachtoffers van deze dramatische ommekeer zijn zoals altijd de Joden.
  Miljoenen islamieten invaders (ik gebruik altijd deze omschrijving omdat het de enige juiste is –>invaders<– omdat ze de eu willen veroveren) kunnen ongestoord binnenmarcheren en de talloze volksverraders vinden dit goed, heten ze zelfs welkom !
  Dat daarmee de poorten van de hel opengezet worden vinden ze niet erg zolang ze er zelf niet mee geconfronteerd worden en die joden… bah het zijn toch allemaal geldwolven die alles doen wat fout is.
  Dat is de "ongemakkelijke waarheid" die de mainstream niet ventileert, die achten het klimaat veel belangrijker en zorgen er voor dat dit alle dagen prominent de actualiteit haalt.
  islamitische aanvallen in de eu worden uit beeld gehouden als het mogelijk is, mes aanvallen worden hedendaags geduid als "steekincident" is de dader een islamiet of éne die de perfide ideologie aanhangt (zo goed als altijd) is het "onduidelijk wie of wat en waarvoor"…

  Like

 2. Zelf van Joodse bloede en dan lees ik zulke verhalen schande Moshe Gideon uit NederlandVerzonden vanaf Samsung-tablet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.