Steekpartij in Jeruzalem: Twee 13-jarige Palestijnen trachten Israëlische soldaten te doden

Gisteren werd een politieagent werd neergestoken en een tweede ernstig gewond door de twee moslimterroristen aan de Kettingpoort (Shaar HaShalshelet‎) in de Oude Stad vlak na 18.00 uur, toen ze de Tempelberg verlieten.

De terroristen trokken opeens hun messen en trachtten de soldaten nabij de poort neer te steken. Ze werden neergeschoten door de politie.

De eerste hulpverleners van Magen David Adom (MDA) waren meteen ter plaatse en behandelden het slachtoffer, een politieagent van in de dertig. Het Shaare Zedek Medisch Centrum in Jeruzalem zei dat de politieman in zijn bovenlichaam werd gestoken en verder wordt onderzocht en behandeld.

Tijdens het gevecht raakte een islamitische bewaker van de Waqf gewond. Imran al-Rajabi, werd in zijn been geschoten. Hij werd geëvacueerd door de Rode Halve Maan.

De ene terrorist werd onmiddellijk geëlimineerd, de andere raakte ernstig gewond en stierf uiteindelijk aan zijn wonden. Zij werden later geidentificeerd als 13-jarige knapen Nassim Abu Rumi en Hamoudeh al-Sheikh en waren afkomstig uit het dorp Bethany (arabische naam al-Eizariya) aan de oostzijde van Jeruzalem nabij de Olijfberg.

Gewelddadige rellen braken uit in het Arabische dorp al-Eizariya, ten oosten van Jeruzalem, de thuisbasis van de twee tiener-terroristen, met moslimterroristen die banden verbranden, stenen en brandbommen gooiden naar de soldaten van de IDF die in het gebied actief waren. De troepen reageren met de klassieke relonderdrukkings methoden.

Terreur aan de Kettingpoort in de Oude Stad


Bronnen:

♦ naar een artikel van Judah Ari Gross “Cop injured in Jerusalem stabbing attack; 2 assailants shot” van 15 augustus 2019 op de site van The Times of Israel

♦ naar een artikelTwo 13-year-old Muslim terrorists who stabbed a Police officer in Jerusalem identified” en een artikelStabbing attack in Jerusalem – Police officer wounded, 2 Muslim terrorists eliminated” van 15 augustus 2019 op de site van Behind The News (BTN)

Een gedachte over “Steekpartij in Jeruzalem: Twee 13-jarige Palestijnen trachten Israëlische soldaten te doden

  1. Arme Arabisch misleide kinderen ,volledig volgepompt met islamitische Jodenhaat ,1,8 miljard volgelingen telt deze criminele ziekelijke jodenhatende islamitische afgodenreligie!!Alleen de gestoorde heidense verraderlijke leiders zoals Frans Timmermans en consorten geloven in hun onbenulligheid dat de islam vredelievend is!!
    De Joodse JEZUS zegt van ZICHZELF : IK BEN,DE WEG ,DE WAARHEID en HET LEVEN , hier vind u geen woord van Mohammed bij!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.