Pat Condell: Oh, kom tot mij, jullie verdomde Jodenhaters +video

In deze zoveelste videomonoloog van Pat Condell haalt hij andermaal snoeihard uit naar Israëlbashers die voortdurend de Joden viseren onder het mom van Israëlhaat.

Die ‘schurken uit Israël’ trachten de hele wereld te veroveren want het staat tenslotte toch allemaal beschreven in de Bijbel van de Jodenhater, aka de Protocollen van de Wijzen van Zion. Ha! Ha! Ha! Dat Joodse volkje dat zowat 0,0007% van de wereldbevolking uitmaakt, controleert 99,9993% van de wereld. Geef toe, ’t zijn straffe gasten die Joden. 🙂

De Joden zouden zelfs de invasie van Europa door Islam hebben georganiseerd en gefinancierd, terwijl ze zélf een vogelvrij volk zijn in de moslimwereld. De hele dag door 24/24 en 7/7 hollen moslims met machetes en keukenmessen achter de Joden aan om ze de keel over te snijden. Alleen de IDF beschermt hen.

Pat Condell is een echt fenomeen op het internet. Hij post met de regelmaat van een klok monologen o.a. op zijn eigen website en op YouTube. Zijn monologen zijn ontzettend populair en werden miljoenen keren bekeken. In die videomonologen uit hij kritiek op het christendom en religie in het algemeen maar in het bijzonder op de politieke Islam.

Volgens Condell afficheert de Islam zich ten onrechte als ‘de religie van de vrede’ terwijl Islam volgens hem juist zeer agressief en onverdraagzaam is. We kunnen het misschien eens vragen aan de koppensnellers van Islamitische Staat (ISIS/ISIL), de terreurbende van Hamas, Al Qaeda, Taliban of Boko Haram. Maar dan wel vanop veilige afstand 🙂

Verschillende video’s van Pat Condell zijn gecensureerd door YouTube “voor het beledigen van progressieve feministische bimbo’s die verkrachtende moslimmigranten verdedigen. Deze is gecensureerd voor het beledigen van Joodse moslims en hun antisemitische progressieve vrienden,” aldus Condell op 22 april 2019

O come all ye Jew Haters


Bronnen:

2 gedachtes over “Pat Condell: Oh, kom tot mij, jullie verdomde Jodenhaters +video

 1. Pat Condell zet zoals gewoonlijk weer de puntjes op de i en spreekt gewoon de waarheid die niemand wil horen.

  De waarheid over de Jodenhatende Moslims.
  De waarheid over de legitimatie hiervan door de niet Moslims.

  Like

 2. Er zijn onder de Joden paar buitengewoon slechte en gevaarlijke mensen (die zitten bij ieder volk) die nu een hele groep – vooral in Amerika – in buitensporig gevaar brengen. Onschuldige mensen die NIETS met ze te maken hebben; behalve een gedeelde etnische afkomst. Men kan het vergelijken met Al Capone en Maffia families, zoals de Gambini’s, als symbool voor het hele Italiaanse volk! Onder gevaarlijke Joden noem ik zeker: George Soros, de (gevallen) bank van de Lehmann Brothers, Jeffery Epstein en zijn vrienden, Mark Zuckerberg, CEO YouTube Susan Wojcicki enz.. Maar wat hebben andere willekeurige Joden met deze monsters te maken? NIETS. Het is ongeveer dezelfde vergelijking met de Argentijnse Generaal Videla en Chileen Augusto Pinochet met Nederlandse of Belgische katholieken? Ja! Ze hebben dezelfde religie.

  De mensen die nu zo graag Joden willen haten, leven zelf in immens levensgevaar. Het gevaar is niet van enkelingen, maar van geïmporteerde gigantische zunami zwermen van jonge kerels uit Islamitische landen en Afrika die door onze verraderlijke elite hierheen worden geïmporteerd om de Europese bevolking te decimeren- of totaal uit te roeien. De Kalergi-Plan moet van de Globalistische BILDERBERG/NWO op schema lopen. De LINKSIGE EN LIBERALE HORROR GUTMENSCHEN gebruiken de Palestijnen als een middel om de aandacht van de bevolking van het islam-gevaar af te wenden. Iemand die een beetje verder denkt, ziet hoe smerige en vals deze “mensen met geweten” zijn. Alles wat buiten de Palestijnse gebieden gebeurt, interesseert ze niet. a) het kan hen worst wezen dat Palestijnen in de Syrische vluchtelingen kamp Yarmouch werden massaal door ISIS vermoord, b) het interesseert ze niet dat Palestijnen in Libanon, en andere Arabische landen, leven als 3de rang burgers .. en leven in gevaar. c) de massa afslachtingen van christenen in Islamitische landen kan ze geen pest schelen, d) dat miljoenen van Ouigouren worden nu in China in concentratiekampen gehouden … En ga zo maar door.

  Like

Reacties zijn gesloten.