‘Eenzame Wolf’ moslimterrorist steekt mensen neer in Sydney en roept enthousiast ‘Allahu Akhbar’

Een moslimterrorist heeft zonet een bloedige aanslag gepleegd in Sydney, Australië. Nadat hij verschillende mensen had verwond stormde hij naar buiten en sprong met een groot bebloed keukenmes bovenop een voorbijrijdende auto al roepende “Allahu Akhbar! Akhbar! Akhbar!“.

Later zal blijken dat hij een vrouw de keel heeft overgesneden en die ter plaatse overleed. Minstens twee andere personen werden verwond.

Na zijn misdaad en vertoon op straat werd hij achterna gezeten door boze omstaanders. De terrorist werd door toeschouwers bij Wynyard Station in Sydney gepakt en vastgehouden met stoelen en een melkkrat:

Plaatje hierboven: Omstaanders hebben zonet ‘the lone wolf (and stll counting)’ overmeesterd en houden hem in bedwang met bakken en stoelen totdat de politie de zaak overneemt

Een getuige die de terrorist achtervolgde, hoorde je zeggen: “Weet je hoeveel mensen je net hebt neergestoken, hond? Je hebt net een vrouw neergestoken, maat, op klaarlichte dag.”

De politie gelooft dat de terrorist meerdere pogingen heeft gedaan om andere mensen neer te steken. Dramatische beelden toonden de moslimterrorist, die een machete vasthield, bovenop een Mercedes sprong terwijl hij schreeuwde “schiet me in het hoofd”.

De politie onderzoekt of de moslimterrorist, geïdentificeerd als de 21-jarige Mert Nay uit Blacktown, is ontsnapt uit een psychiatrische inrichting. Ze geloven niet dat de terreuraanval gerelateerd is aan terreur, ondanks getuigen die melden dat de moslimterrorist religieuze slogans schreeuwde waaronder ‘allahu akbar’.


Bronnen:

♦ naar een artikelAustralia: Woman found murdered with throat slashed, 2 wounded by Muslim terrorist shouting allahu akbar in Sydney” van 12 augustus 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦ naar een artikelAlleged Sydney CBD stabbing attacker had ‘material linked to mass crimes’” van 13 augustus 2019 op de site van 7News.au

4 gedachtes over “‘Eenzame Wolf’ moslimterrorist steekt mensen neer in Sydney en roept enthousiast ‘Allahu Akhbar’

  1. Ik denk dat ze bij de openbare omroep BRT hun factuur aan Reuters niet hebben voldaan want daar weten ze van niks…
    Wat ze dan wel wisten melden waren rellen tussen Israëlische politie en palestijnen op de Tempelberg.
    Altijd maar weer die beschuldigende vinger naar hun favoriete schietschijf Israël en de (overduidelijke) sympathie voor palestijnen (en islam(ieten) in het algemeen), het volstaat om de “duiding” daaromtrent te volgen.

    Like

  2. Mohammed het moordende boegbeeld van deze achterlijke religie gaf zelf het verkeerde voorbeeld ,eigenlijk zouden wij normaal denkende mensen die 1,8 miljard huidige volgelingen van deze verwarde massamoordenaar en pedofiel moeten voorzien van een elektronische enkelband en natuurlijk stoppen met het faciliteren van deze demonische religie !!!

    Like

Reacties zijn gesloten.