Egyptische Holocaust ontkenner beschuldigt Israël ervan de genocide te fabriceren uit geldgewin

In een aflevering van Blue Line op 7 maart 2019, uitgezonden op Channel 2 (Egypte), zei Al-Azab Al-Tayyeb, een Egyptische journalist die voor de krant Al-Ahram werkte, dat de ‘zionistische entiteit’ invloedrijke lobbygroepen heeft in de hele Wereld – met name in de Verenigde Staten – die financiële, media- en politieke controle uitoefenen op besluitvormingscentra zoals het Amerikaanse Congres, de president, het State Department en denktanks.

Al-Tayyeb zei dat het aantal van zes miljoen Joden dat in de Holocaust werd verbrand, zwaar overdreven is en dat niet meer dan een paar honderdduizend Joden waren gedood. Hij zei ook dat de gaskamers die de nazi’s zouden hebben gebruikt, te klein waren om miljoenen joden te verbranden; Hij beweerde eerder dat ze waren gebruikt voor het cremeren van de lichamen van gevangenen die stierven aan tyfus door gebrek aan medische hulp tijdens de oorlog.

Al-Tayyeb zei vervolgens dat wat de zionisten de Palestijnen aandoen op dezelfde manier moet worden beschreven als de zionisten de Holocaust beschrijven, omdat deze veel erger is. Tijdens de show beweerde een korte documentaire-achtige clip dat de Zionistische propaganda antisemitisme en de leugen van de Holocaust gebruikte als een winstgevende onderneming en om het Westen af ​​te persen.

De verteller van de documentaire beweerde ook dat de Joden het aantal gedode Joden in die tijd hadden opgeblazen en dat ze verhalen verzonnen over gaskamers die worden gebruikt voor massamoord om meer geld te krijgen.

Video: Holocaust Is Zionist Propaganda For the Purpose of Making Money


Bronnen:

♦ naar een artikelSICK: Egyptian Holocaust Denier Accuses Israel of Fabricating Genocide for Profit” van 11 augustus 2019 op de site van United With Israel

♦ naar een artikel en een videoEgyptian Journalist Al-Azab Al-Tayyeb: The Holocaust Is Zionist Propaganda For the Purpose of Making Money” van 7 maart 2019 op de site van MEMRI.org

2 gedachtes over “Egyptische Holocaust ontkenner beschuldigt Israël ervan de genocide te fabriceren uit geldgewin

  1. Nou zeg, wie probeert HET WESTEN. uit te buiten, ( economieën leeg te zuigen,) door ‘moslembinnendringers’ onze WESTERSE. landen ( op termijn) te bezetten.? ( met OOK nog totaal. onrendabel volk).

    Like

  2. De zoveelste Egyptenaar met dit verhaal. Elke keer volop in de media. De man geniet van zijn verhalen.
    We weten beter. Degenen die de waarheid niet willen vinden komen zichzelf tegen.
    De man is onze aandacht niet waard.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.