In het abattoir van Gaza vieren de Palestijnse moslims het jaarlijkse Offerfeest

Gaza, 11 augustus 2019. In het abattoir van Gaza vieren de moslims het jaarlijkse Offerfeest, in het arabisch Eid al-Adha. Palestijnen gaan er zich te buiten aan de vreselijkste slachtpartijen. Bij gebrek aan Joden in de Strook wreken ze hun bloeddorst dan maar op de dieren. Zoals steeds een beestig verschrikkelijk en bloederig spektakel… [beeldbron: BTN]

Feestdagen worden verondersteld vreugdevolle tijden te zijn, maar in de doodscultus van de islam zijn ze voor dieren de slechtste tijd van het jaar.

Moslims over de hele wereld vieren Eid al-Adha, wat in het Arabisch letterlijk het “feest van het offer” betekent en het einde betekent van de Hadj, de vijfdaagse bedevaartslims die moslims ondernemen om “de ziel van zonden te reinigen” en een gevoel bij te brengen van gelijkheid en ‘broederschap’ onder hen.

Duizenden kamelen, lammeren, geiten en koeien worden wereldwijd de kelen overgesneden om de islamitische broederschap te vieren. Gruwelijke foto’s uit Gaza tonen het wrede, weerzinwekkende rituele bloedvergieten van dieren in de naam van Allah. Het bloed van koeien en geiten stroomt in beken door de straten van Gaza.

Intussen slooft in eigen land de dierenrechtorganisatie Gaia (‘The Voice of the Voiceless‘) zich weer hard uit om het verdoofd slachten te promoten. Joden zijn hier als vanouds de dupe van. In een grote advertentie campagne dit weekeinde in de belangrijkste kranten van het land, eist Gaia dat ook in het Brussels Gewest het religieus geïnspireerd onverdoofd slachten wordt verboden.

In Vlaanderen geldt dat verbod reeds sinds 1 januari 2019 en in Wallonië zal zo’n verbod gelden vanaf 1 september 2019 a.s. Michel Vandenbosch, voorzitter van GAIA, schrijft: “Alle Belgische en Europese dierenartsverenigingen zijn formeel: slachten zonder verdoving is onaanvaardbaar omdat de dieren ontegensprekelijk onnodig lijden.

Iemand zal dat toch ooit eens aan die Palestijnen moeten vertellen. Gaia kan misschien een oproep tot een economische boycot eisen van ‘Palestina’ om dierenrechten af te dwingen. Dàt zou pas een goed idee zijn. Of is dat bloederig spektakel ook weer de schuld van Israël?

Plaatje hierboven: Palestijnen slachten een kalf op de eerste dag van het Eid al-Adha-festival in Khan Younis in de zuidelijke Gazastrook op 11 augustus 2019 [beeldbron: Reuters/Ibraheem Abu Mustafa]

Jong geleerd is oud gedaan:
Mohammed, straks pakken we de Joden!” – “Ja ja papa!


Bronnen:

♦ naar een artikelGaza: Muslims celebrate the festival of animal sacrifice with cruel, abhorrent bloodshed” van 11 augustus 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦ naar een artikelGezamenlijk persbericht van de beroepsvereniging voor dierenartsen (IV-DB) en GAIA” van 9 augustus 2019 op de site van Gaia

7 gedachtes over “In het abattoir van Gaza vieren de Palestijnse moslims het jaarlijkse Offerfeest

 1. Wat zijn het toch barbaren die moslims met hun doodscultuur zal ook nooit wat worden met die geloof🤭Alleen God is Liefde

  Like

 2. Onverdoofd slachten is géén bewijs van dierenleed.
  Onverdoofd slachten is géén garantie voor dierenwelzijn..

  Zoals de dieren, bedoeld voor de (onverdoofde) slacht vastgeketent staan in té kleine stallen midden in hun eigen uitwerpselen, door heel Europa vervoerd worden, geperst in vieze veewagens, uit de wagens geslagen/geschopt/gesleept worden om dan onverdoofd geslacht te worden (als het tenminste lukt) geven nu niet een beeld van dierenliefde.

  Over de lopende band met (onverdoofde) kippen zullen we het maar niet hebben en ook niet over de duizenden kleine (overbodige) haantjes die metéén worden vernietigd.

  Over de volgespoten hormoon dieren zullen we ook maar zwijgen, want die zijn er ‘officieel’ niet meer.

  Over die lobster, die levend in de pan gesmeten moet worden voor de smaak is ook geen excuus te vinden, behalve dat hij lekker, luxueus & feestelijk is.

  *Vroeger werden alle dieren bij de boeren met liefde behandeld en onverdoofd geslacht. Héél normaal.

  Het Kosher slachten is in vergelijking met de onverdoofde liefde van de Bio industrie de ultieme Euthanasie voor dieren.

  Slachten moet & mag, maar wel met mededogen.

  Men moet het kaf van het koren scheiden en dierenverminkers/slaanders/schoppers aanpakken en niet de onverdoofde slacht met mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

  Like

  1. Klopt wel Shapira ! in de islam is iedere kneus met mes en de kreet ali-snacbar een heilige slager !
   voor Koshere Slacht is er meer nodig: de sjocheet heeft een gedegen opleiding van enkele jaren als leerling en is zowat een dierenarts . de dieren worden zeer grondig ge-inspecteerd op ziektes en gebreken en de slachtplaats is altijd zeer zorgvuldig gereinigd !!
   In Israel zijn veel mensen nogal op hun hoede voor islam-praktijken omdat vaak zieke of dode dieren worden verkocht als ‘halal’ en kiezen liever voor vegetarisch menu dan risico op ernstige buikloop en overdraagbare aandoeningen !
   juist door ernstige misstanden en bedrog in de halalwereld krijgen “JODEN” een hoop politiek-correcto’s aan hun broek !

   mocht je naar de markt gaan voor inkopen : neem ALTIJD je neus mee !!

   Like

   1. C est plus au nom de la religion ce sont des tarée mental des monstres même Les enfants sont des monstre ils faut les tues à la naissance plus aucunes pitié Pour ce gens là dégénéré

    Like

 3. Laat ze elkaar ritueel slachten en geen weerloze dieren. Het zijn nazi beulen !!
  Afmaken en gooi ze bij het grove vuil !!

  Like

Reacties zijn gesloten.