Verenigde Naties HATEN Israël en de Joden maar HOUDEN van hun producten en kennis! +video

Hoewel bij de Verenigde Naties een anti-Israëlische voorkeur heerst, lijkt de organisatie zwak te zijn voor door Israël gemaakte goederen en diensten.

Ondanks de anti-Israëlische vooringenomenheid in de VN heeft deze wereldorganisatie sinds 2016 ruim 256 miljoen dollars uitgegeven aan producten en diensten die worden geproduceerd in de Joodse staat.

En het wordt er niet minder op, integendeel. In 2018 kochten de VN voor 66 miljoen dollar aan blauw-witte producten, een toename ten opzichte van 48 miljoen dollars het jaar voordien, variërend van medicijnen tot defensie en waterbehandeling tot energie.

Teva, Paz, Meri – reuzen in de Israëlische industrie – en het ministerie van defensie doen gouden zaken met de Verenigde Naties. Kijk de videobeelden hieronder en leer hoeveel de Verenigde Naties echt van Israëlische producten houden!

Video: UN May Hate Israel, but LOVES Israeli products!


Bronnen:

♦ naar een artikelWATCH: UN May Hate Israel, but it LOVES Israeli Products!” van 23 juli 2019 op de site van United With Israel

2 gedachtes over “Verenigde Naties HATEN Israël en de Joden maar HOUDEN van hun producten en kennis! +video

  1. Ik heb dat al vaker geuit, het BDS clubje en hun handlangers de antisemieten wereldwijd gebruiken o zo graag zaken die in Israël ontwikkeld zijn of Israëlische technologie bevatten.
    Die Jodenhaters laten zien wat hypocriet zijn echt betekend omdat zo goed als alle technologie, vervoermiddelen (behoudens paard en kar), of communicatie apparatuur onderdelen of ontwikkeling heeft gehad in het de natie die ze haten.
    Zou bv graag willen weten hoeveel antisemieten pakweg een Sodastream in hun keuken hebben of hoe ze communiceren maar dat laten ze de buitenwereld niet weten, nee wel luid roepen dat de palestijnen “verdrukt worden” door die nazi’s van Israëliërs…
    De pers, die vind het goed zolang Israël beschuldigd wordt (van wat dan ook), openbare omroep BRT heeft dan asap hun antisemitische scherpslijpers in de voorhoede.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.