Gazaanse gewelddadige vrijdagen: Hamas terroristen tonen hun ware kleuren aan de Joden

Plaatje hierboven: Gaza, 2 augustus 2019. Hamas-terroristen hebben opnieuw de nazi-swastika-vlag gehesen, het hakenkruis van de nazi’s en symbool van de judeocide tijdens WOII. Hun boodschap is duidelijk: ze willen alle Joden vermoorden net als de nazi’s en zoals wordt bepaald in het Handvest van Hamas [beeldbron: BTN]

Voor de 69ste vrijdag op rij sinds 30 maart 2018 stuurde Hamas op vrijdag 2 augustus zowat 5.000 Gazanen recht naar het grenshekken dat Gaza scheidt van Israël om er keet te schoppen en met geweld Israël trachten binnen te dringen om zoveel Joodse burgers te vermoorden.

Haat
Recht vanuit de moskeeën waar ze tijdens het traditionele vrijdaggebed eerst door hun imams worden opgezweept om daarna vol van haat en met het schuim op de lippen het grenshekken te bestormen waar ze rel schoppen, autobanden verbranden, stenen, brandbommen en granaten gooien naar de soldaten die de grens bewaken en trachten erover of doorheen te breken wat ze af en toe eens lukt.

Bovendien werd brand gesticht in het Simhoni-bos, dicht bij de grensgemeenschap van Kfar Aza, ontstoken door brandende ballonnen vanuit de Strook.

Volgens Pallywood, de propagandamachine van Hamas dat zich soms ‘gezondheidsministerie’ pleegt te noemen, raakten zo’n 49 Gazaanse relschoppers gewond waarvan 24 met kogelwonden. Volgens Hamas werden ook twee van hun ‘journalisten’ gewond. Tot op heden zouden volgens Hamas 307 Palestijnen aan het grenshekken zijn omgekomen sinds de rellen begonnen op 30 maart 2018.

Swastika
Hamas-terroristen hebben opnieuw de nazi-swastika-vlag gehesen aan het grenshek van Gaza. Hun boodschap is duidelijk: ze willen alle Joden vermoorden, zoals de nazi’s, zoals het handvest van Hamas bepaalt.

Maar dat kunnen ze niet. Omdat deze keer, Israël de macht heeft om zichzelf te verdedigen en elke vijand te verslaan. De woordvoerder van de IDF twitterde hierover:

De nazi-swastika-vlag, een symbool van moord en pure haat, werd opnieuw gehesen tijdens Hamas rellen in Gaza. In het licht van deze haat, staan ​​de soldaten van de IDF paraat en vastbesloten, klaar om Israël te verdedigen. Vandaag en elke andere dag.

3 soldaten gewond
Bovendien hebben IDF-troepen een moslimterrorist gearresteerd die de veiligheidshekken heeft gesaboteerd en Israël vanuit Gaza is binnengevallen. De terrorist werd gearresteerd in de buurt van de grensovergang en door veiligheidstroepen meegenomen voor ondervraging.

Volgens rapporten heeft de IDF na de schietaanval op donderdagochtend vroeg op de grens met Gaza waarbij drie soldaten gewond raakten, de regels voor betrokkenheid bijgewerkt en iedereen die de grens nadert riskeert met scherp geschut te worden geconfronteerd.

Uit het eerste onderzoek naar het schietincident van donderdag, bleek dat een terrorist om 02.00 uur ’s nachts door soldaten werd geïdentificeerd die het grenshekken naderden en Israël probeerde binnen te raken in de buurt van het Kissufim-gebied.

De terrorist, die een uniform droeg van de Al Qassam Brigades (Hamas) en gewapend was met granaten en een Kalashnikov, opende het vuur op Golani-troepen die werden ingezet in het gebied, waarbij een officier matig werd gewond. Bovendien gooide de terrorist ten minste één granaat naar bewakingspost waarbij nog eens twee andere soldaten licht werden gewond. Een van de soldaten raakte gewond door granaatscherven en de andere kwetste zelf zijn trommelvlies door zijn eigen geschut.

De Israëlische soldaten werden met niet-levensbedreigende verwondingen naar het Soroka-ziekenhuis in Beersheba gebracht. Eén officier kreeg zorg voor matige verwondingen, terwijl twee lichtgewonde soldaten kort na hun aankomst werden vrijgelaten.

Al Qassam Brigades
De IDF zei dat de terrorist, geïdentificeerd als de 20-jarige Hani Abu Salah uit Khan Younis, Gaza, werd geëlimineerd tijdens een vuurgevecht met de soldaten. Volgens de IDF kon de schutter twee uur op Israëlisch grondgebied blijven voordat hij werd gedood.

Salah behoorde tot een Hamas-eenheid die verantwoordelijk was voor het beperken van het grensterrorisme langsheen het veiligheidshekken, inclusief het verhinderen van het onbevoegd lanceren van raketten en invasies op Israëlisch grondgebied.

Maar die ‘speciale’ eenheid van Hamas bleek dus gewoon nep te zijn en een rookgordijn voor nog meer terrorisme. Volgens Hamas zou de Qassam Brigadist op eigen houtje hebben gehandeld en niet op bevel van het commando van Hamas.

Plaatje hierboven: Gaza, 20 april 2018. In het kader van de ‘Mars van de Terugkeer’ -rellen, lanceerden Palestijnse terroristen op de geboortedag van Adolf Hitler vanuit Gaza vliegers met brandbommen eraan gehecht die gemarkeerd waren met een swastika, het beruchtte hakenkruis van de nazi’s en symbool van de judeocide tijdens WOII [bron]


Bronnen:

♦ naar een artikelTheir message is clear: Hamas terrorists riot after mosque, raise Nazi swastika flag on the Gaza border” van 2 augustus 2019 en een artikel3 soldiers wounded, Muslim terrorist eliminated in shooting attack on Gaza border” van 1 augustus 2019 op de site van Behind The News

♦ naar een artikel6,000 protest at Gaza border, rioters hurl explosive devices toward IDF troops” van 2 augustus 2019 en een artikelGazan who wounded 3 soldiers was in Israel for 2 hours – officer” en een artikelIDF chief of staff crowdsources Gaza strategy in appeal to mid-level officers” van 1 augustus 2019 op de site van The Times of Israel