Op zomerkamp in Gaza leiden de Al Quds Brigades (PIJ) de nieuwe generatie Jodendoders op

De Al Quds Brigades van de sjiitische terreurgroep Islamitische Jihad (PIJ) houden naar jaarlijkse gewoonte hun ‘zomerkampen’ in de Gazastrook om een nieuwe generatie van Jodendoders op te leiden in de strijd om de vernietiging van de Joodse staat Israël.

Op die zomerkampen van de PIJ leren duizenden tieners in Gaza hoe zij terreuraanslagen op burgers en veiligheidstroepen kunnen worden uitgevoerd om Joden te vermoorden. Tienduizenden kinderen in Gaza nemen momenteel deel aan zomerkampen in ISIS-stijl. Net als ISIS trainen Hamas en de islamitische Jihad hen om terroristen te worden.

De Al-Quds Brigades (AQB) werden opgericht in 1992 als de gewapende vleugel van de Islamitische Jihad (PIJ). AQB wordt bevolen in de Gazastrook door Baha Abu al-Ata. Na de moord op Israël van de secretaris-generaal van de organisatie, Fathi al-Shikaki in 1995, voerde AQB aanvallen uit op Israëlische burgers samen met de Izz al-Din al-Qassam Brigades (IQB) van Hamas.

De AQB is na Hamas de tweede grootste gewapende groep in Gaza. De organisatie handhaaft een geheime en ogenschijnlijk gedisciplineerde celgebaseerde structuur. Ziyad al-Nakhalah werd in september 2018 gekozen tot secretaris-generaal, als opvolger van PIJ-oprichter Ramadan Shalah, de groep wordt gefinancierd door Iran.

Meer dan 100.000 kinderen namen deel aan de zomerkampen van Hamas in 2014, een aantal dat al jaren consistent is gebleven. Dit jaar van 2019 kwamen alleen al sinds 7 juli ’19 zowat 50.000 wouldbe terroristjes tussen 12 en 16 jaar oud, samen in het ‘Jerusalem Intifada‘ kamp van de Al Qassam Brigades (Hamas).

“De kampen worden genoemd ter ere van de voortdurende intifada op de Westelijke Jordaanoever en Jeruzalem, die wordt geleid door jonge jongens en meisjes,zei Hamas in een verklaring, verwijzend naar een maandenlange golf van terreuraanslagen tegen Israëli’s die in oktober begon.

Hamas en de islamitische Jihad misbruiken de kinderen van Gaza en indoctrineren ze met haat en bewapenen ze met granaten en brandbommen. Er moet een einde komen aan dit kindermisbruik“, tweette de IDF-woordvoerder vorige week.

Fotosessie in The Daily Mail (Mail Online)


Bronnen:

♦ naar een artikelWatch – Islamic Jihad summer camps in Gaza: Raising the next generation of Muslim terrorists” van 30 juli 2019 op de site van Behind The News

♦ naar een artikel van Chris Plaisance “Islamic Jihad summer camp: Young Palestinian men graduate from military-style training school in Gaza” van 5 juli 2019 op de site van The Daily Mail

♦ naar een artikel van Riley Clafton “At Summer Camp, Hamas Raises the Next Generation of Killers” van 12 juli 2019 op de site van The Tower

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.