Opnieuw rellen in Gaza en Judea & Samaria; één terrorist van Islamitische Jihad neergeschoten

Plaatje hierboven: Gaza, vrijdag 26 juli 2019 aan het veiligheidshekken dat Gaza scheidt van Israël. Enkele duizenden Palestijnse relschoppers, voornamelijk minderjarige jongens, kinderen vergezeld van hun moeders, waren door Hamas naar de grens gestuurd om de boel andermaal op stelten te zetten [beeldbron: screenshot video Qassam Brigades/Hamas]

Voor de 68ste vrijdag op rij sinds 30 maart 2018, ook wel de ‘Grote Mars van de Terugkeer’ genoemd (aka ‘The Hamas March to Destroy Israel‘), trokken duizenden door Hamas gesponsorde moslims – volgens Pallywood zowat 4500 mensen – vanuit hun locale moskee om aan de grens met Israël rel te schoppen, autobanden te verbranden, stenen, brandbommen en granaten te gooien naar de soldaten van de IDF.

Nochtans beweerden op dinsdag het HQ van de Al Qassam Brigades van Hamas dat er een ‘reële kans’ bestaat om een ​​overeenkomst met Israël te bereiken waarin de terreurgroep twee gevallen IDF-soldaten en een paar Israëlische burgers die al vijf jaar gegijzeld worden ergens in een gat in de grond in de Gazastrook, zouden teruggeven in ruil voor het openen van de grens met Israël. Niet ernstig dus.

Vele dolgedraaide Gazaanse nitwits trachten, met het schuim op de lippen en het verstand op nul, het veiligheidshekken te beschadigen of erover te klauteren met het doel om Israël binnen te dringen en zoveel mogelijk Joden te lynchen of de keel over te snijden. De Israëlische soldaten reageerden met middelen voor oproerverspreiding en schoten af en toe met scherp op de meest bedreigende terroristen, in overeenstemming met de rules of engagement.

72 maagden
Pallywood, de propagandamachine van de Palestijnen in Gaza, dat zich soms ‘gezondheidsministerie’ noemt, berichtte dat er ongeveer 56 terroristen gewond raakten waaronder 38 met schotwonden werden opgenomen in het locale veldhospitaal van de Qassam Brigades. Onder hen waren 22 van de gewonden kinderen en drie waren vrouwen.

Een 23-jarige terrorist die volgens Hamas door IDF-soldaten in de maag werd neergeschoten, overleed later aan zijn verwondingen. Het gaat om Mohammed Abdullah al-Qara, een lid van de Al Quds Brigades, de gevechtsformatie van de terreurgroep Islamitische Jihad (PIJ) wiens enige missie was om Joden te vermoorden.

Mohammed werd gisteren reeds door de Qassam Brigades begraven: hieronder nog tussen zijn kameraden jihadisten, straks tussen zijn 72 maagden:

Ook in de Arabische gebieden in Judea & Samaria was het weer onrustig. Gewelddadige rellen braken vrijdagmiddag uit in het Arabische dorp Kafr Qaddum, in het district Qalqilya in het westen van Samaria, met moslimterroristen die autobanden in brand staken en stenen en brandbommen naar de soldaten van de IDF gooiden.

Daarnaast waren er rellen in de wijk Wadi al-Hummus in Jeruzalem vanwege de sloop van door Arabieren illegaal gebouwde structuren nabij het veiligheidshekken. De bouwsels, die overigens voor viervijfden onbewoond waren, waren opgericht in strijd met een Israëlisch bevel van de Israëlische civiele overheid uit 2011.

Mahmoud Abbas, de leugenaar
Gisteren zei Mahmoud Abbas, de chef van de Palestijnse Autoriteit, dat de PA met onmiddellijke ingang alle met Israël ondertekende akkoorden zal opschorten volgend op de sloop van de illegale gebouwen. Abbas zou naar verluidt contact hebben gezocht met Hamas om de vete tussen Gaza en Ramallah in de Palestijnse Autoriteit te beëindigen.


I’m a Liar

(“Ik ben een leugenaar”)

(Bryan Adams)

Maybe I told you right from the start,
You can have me, but you can’t have my heart,
It’s easy enough to say but I couldn’t care less,
Yeah I might’ve told you you were on my mind,
But, guess I talk a pretty good line,
Hey I could talk all day,
But I just can’t confess,
That I’m a liar,
I’m a victim of desire,
I’m moth into the fire,
Yeah I’m over my head – forget what I said,
Tell ya I’m a liar,
I’m just walking on the wire,
That I couldn’t get much higher,
Yeah I’m over my head – forget what I said,
Baby I’m a liar.
Yeah when I told you I was hard to pin down,
Ya know I was just messin’ around,
Guess you know by now that that’s just my way,
And if you want stories – well I got a few,
But hey, this is the truth I swear to you,

Bronnen:

♦ naar een artikelMuslim terrorists riot after mosque along the Gaza border, Jerusalem, Judea-Samaria” en een artikelMuslim terrorist dies of wounds sustained in Gaza border riots” van 26 juli 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦ naar een artikelIDF reportedly kills Palestinian rioter on Gaza border” van 27 juli 2019 op de site van The Times of Israel

♦ naar een artikelOne Palestinian dead, 56 wounded at weekly Gaza riots” van 27 juli 2019 en een artikel van Khaled Abu Toameh “Palestinians have ‘halted’ all agreements with Israel, says Abbas” van 25 juli 2019 op de site van The Jerusalem Post

3 gedachtes over “Opnieuw rellen in Gaza en Judea & Samaria; één terrorist van Islamitische Jihad neergeschoten

  1. Alle relschoppers! inclusief hun opruiende imams en andere leiders naar Europa overbrengen ,dan geven de “geweldige “Europese leiders deze islamitische benden hun eigen enclave’s ,met shariawetgeving erbij, dat is nog eens een verijking voor Europa ,typisch het Europa van Frans Timmermans en zijn PvdA trawanten !Ook zal er dan Europese wetgeving worden gemaakt ,die vrouwen verplicht een hoofddoek of zelfs een burka te dragen ,te beginnen in de kolderieke Europarlementen te Brussel en Straatsburg !Ook wordt er natuurlijk wetgeving gemaakt die het voor Joden onmogelijk maakt nog handel te drijven in het islamitische barbaarse Europa !!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.