Hamas terrorist doodgemarteld in de Verenigde Arabische Emiraten

Een terrorist van Hamas werd vrijdagavond gedood in een gevangenis in de Verenigde Arabische Emiraten in de provincie Marib. Volgens Arabische rapporten werd Salim al-Maarouf, een inwoner van de stad Khan Younis in Zuid-Gaza, gedood als gevolg van foltering door de inlichtingendienst van de VAE, nadat hij was gearresteerd op de luchthaven Sayoun in Jemen.

De Arabische media melden dat de moslimterrorist werkte voor de “Stichting van het Internationale Jeruzalem”, het kantoior van Hamas in  de hoofdstad Sana’a van Jemen en was Imam in de moskee van de Universiteit van Geloof in Jemen.

Marouf was in 2004 naar Jemen gaan werken. Zijn laatste bezoek aan zijn geboorteplaats Khan Younis (ten zuiden van de Gazastrook) was acht jaar geleden, toen hij zijn nicht huwde en haar naar Jemen bracht, waar hij twee zonen en een dochter had. Hij bereidde zich voor op een masterdiploma na het behalen van een bachelordiploma in Sharia Recht aan een Jemenitische universiteit.

Maarouf’s familie bevestigde zijn dood en zei dat de Hamas-terrorist meer dan 15 jaar in Jemen woonde, afgestudeerd was aan de afdeling Sharia en in een ‘internationale instelling werkte om Jeruzalem en [de imaginaire staat van] Palestina te ondersteunen’.

Hamas gaf een verklaring af waarin het de feiten erkende en eiste van de Jemenitische veiligheidstroepen om een ​​onderzoek naar het incident te openen en de daders zo snel mogelijk voor het gerecht te brengen, en richtte een tent van condoleantie op.

Er kwamen in de afgelopen uren massa’s rouwdragers aan. Hoewel Hamas de omstandigheden van de daadwerkelijke moord niet vermeldde, bevestigden Palestijnse militanten op sociale media dat hij was gedood en gemarteld door inlichtingenagenten van de VAE nadat hij was ontvoerd op weg naar een Jemenitische luchthaven..

No Jews No News
De kans dat u een dergelijk nieuwsfeit in de westerse pers en op zelfbenoemde pro-Palestijnse ngo’s en sites gaat terugvinden is nagenoeg nulkommanul. Als er geen Jood of Israëliër in de dood van een Palestijn is betrokken, heeft het voor hen geen enkele nieuwswaarde.

Wat wel een feit is, dat is dat Palestijnen liever opgesloten zitten in de luxueuze Israëlische gevangeniscellen dan in de Arabische. Want ze weten dat in Israël dozijnen pro-Palestijnse [lees: anti-Israëlische] mensenrechtenorganisaties erover waken dat ze zeker niks tekort komen.

Echter, in de meeste Arabische landen, met inbegrip van Gaza en de West Bank, kunnen ze het woord ‘mensenrechten’ niet eens uitspreken. Maar daar kom je die luidruchtige mensenrechtenactivisten natuurlijk nooit tegen.

Uit schrik natuurlijk dat ze anders zèlf in zo’n varkenshok worden opgesloten zoals hieronder in de beruchte gevangenis van Diyarbakir in… Turkije van pro-Hamas Recip Erdogan, waar ze folteren en martelen tot een lugubere kunst hebben verheven.


Bronnen:

♦ naar een artikelHamas terrorist killed during torture session in UAE prison” van 13 juli 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦ naar een artikelTortured to Death: Mysterious death of Salim Al Maarouf” van 13 juli 2019 op de site van Gaza Post

♦ naar een artikelWhat does the UAE have to do with this? Kidnapping, torture and killing of a Hamas activist in Yemen” van 13 juli 2019 op de site van International News