Hamasleider Fathi Hammad roept Palestijnen op om overal ter wereld Joden te vermoorden

Hamasleider Fathi Hammad, een lid van het politburo van Hamas, heeft de zogenaamde ‘Palestijnen’ opgeroepen om overal ter wereld de Joden af ​​te slachten. Nee, niet enkel de (Joodse) Israëliërs, maar élke Jood op deze planeet moet kaput. Zelfs aarts-antisemiet van de wereld, Adolf Hitler, heeft het nooit zo letterlijk en krachtig verwoord als deze geschifte boef van Hamas.

Naar aanleiding van de zoveelste editie van de zogeheten ‘Grote Mars van de Terugkeer’ vorige vrijdag 12 juli 2019, zei een lid van het Politieke Bureau van Hamas dat wordt geleid door Ismail Haniyeh (voormalig premier van de PA), dat Israël tot vrijdag deze week (19 juli) de tijd heeft om de belegering van de Gazastrook op te heffen.

Israël moet zijn afspraken met Hamas implementeren, opdat de Palestijnen in Gaza, de Westelijke Jordaanoever en over de hele wereld niet de “vele methoden en middelen” moeten gebruiken en verplicht worden om “de handen uit de mouwen te steken” en met bommengordels  “krachtig te exploderen” in het aangezicht van Israël.

Fathi Hamad riep de ‘zeven miljoen Palestijnen in het buitenland’, die zich volgens hem momenteel “opwarmen” en “voorbereiden” op: “Genoeg opgewarmd nu. Er zijn overal Joden. We moeten elke Jood op deze planeet Aarde aanvallen! We moeten hen doden met de hulp van Allah. We zullen hen aan stukken rijten en verslinden.

Hij zei dat, “in tegenstelling tot wat Israël denkt, de Gazanen niet rationeel zijn” en “dat als ze sterven, ze dat eervol zullen doen terwijl ze de hoofden van de Joden afsnijden en ze vermoorden met bommengordels,” waarvan hij zei dat Hamas deze actief heeft gefabriceerd in fabrieken.

Hammad moedigde ook de Palestijnen in de Arabische gebieden in Judea & Samaria aan om messen te kopen om de nekken van de Joden door te snijden, zeggende dat messen slechts vijf sjekels per stuk  kosten. Hij voegde eraan toe: ‘We zullen sterven terwijl we exploderen en de nekken en benen van de Joden afhakken. We zullen ze aan stukken rijten, als Allah het wil!

Human Rights Watch
Opmerkelijk is de uitspraak van Omar Shakir, een topmedewerker van de mensenrechten ngo Human Rights Watch (HRW), die in een tweet eerst de uitspraken van Fathi Hamas veroordeelt maar dan wel eindigt met Hamas een “vrijheidsbeweging” te noemen. Door deze woorden te gebruiken, laat HRW zien dat het de internationale terreurgroep Hamas echt leuk vindt en steunt, en is het alleen boos dat een van zijn meer zichtbare leden (met name in de ‘politieke vleugel’) iets onaangenaams zei.

Merk ook op dat Shakir niets zei over de andere dingen die Hamad zei – dat de Palestijnen explosieve vestfabrieken hebben gebouwd die nu zouden moeten worden verspreid, dat Joden in Israël inclusief Judea en Samaria moeten worden opgeblazen en vermoord door messen die 5 sjekels kosten. Hij veroordeelt dat allemaal niet omdat de beoogde slachtoffers Israëlische Joden zijn, en vermoedelijk de dood verdienen door toedoen van de ‘vrijheidsbeweging’ die hij zo bewondert.

HRW medewerker Omar Shakir, een Syriër met Amerikaanse nationaliteit, werd op 16 april 2019 zijn verblijfsvergunning ingetrokken door een Israëlische rechtbank die tegelijk sommeerde om hem uit het land te zetten op grond van het feit dat hij openlijk de internationale Boycot, Desinvestering en Sancties (BDS) -beweging promoot en ondersteunt. Vandaar dat zijn expliciete steun voor de “vrijheidsbeweging” Hamas is te verklaren…


Bronnen:

♦ naar een artikel en een videoHamas Political Bureau Member Fathi Hammad Calls on Palestinians All over the World to Slaughter Jews, Says: If Israel Doesn’t Lift the Siege by Next Friday, We Will Kill the Jews with Explosive Belts and Knives…” van 12 juli 2019 op de site van Memri.org

♦ naar een artikel van Adam Rasgon “Erekat slams senior Hamas official’s ‘repugnant’ remarks about killing Jews” van 15 juli 2019 en een artikelUS designates senior Hamas official a ‘global terrorist’” van 16 september 2016 op de site van The Times of Israël

♦ naar een artikel van EoZ “Hamas official says the group wants to slaughter every Jew in the worldeen artikelHuman Rights Watch REWARDS Hamas’ genocidal threats against Jews worldwide by calling it a ‘freedom movement’” van 14 juli 2019 op de site van Elder of Ziyon

♦ naar een artikelWatch – Senior Hamas terrorist: “How much does the neck of a Jew cost? 5 shekels or less?”” van 14 juli 2019 op de site van Behind The News

♦ naar een artikelSenior Hamas official calls for slaughter of Jews throughout world” van 14 juli 2019 op de site van World Israel News

3 gedachtes over “Hamasleider Fathi Hammad roept Palestijnen op om overal ter wereld Joden te vermoorden

  1. Wie een kuil graaft voor een ander………. Iemand die een medemens, en zeker waar het joden betreft, per definitie wil doden, verdient het zelf niet om te leven!
    Maar wat de joden betreft: De God van Israël is God. De Enige! Die geopenbaard is in Jeshua de Masjieach.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.