Video: Op zomerkamp in ‘Palestina’ leren kinderen foto’s en vlaggen te verbranden van VS en Trump

Op 3 juli 2019 heeft de Hoge Raad voor Jeugd en Sport van de Palestijnse Autoriteit een video over een zomerkamp in Tulkarim, gelegen in de Arabische gebieden in het noorden van Samaria (aka de Westelijke Jordaanoever), geüpload naar zijn Facebook-pagina.

Ihsan Hattab, de kampleider, zei dat het doel van het kamp is om kinderen een “patriottische opleiding” te geven en dat het kamp onder de auspiciën van de Hoge Raad staat en wordt gerund door de Society for Children with Autism and Learning Disabilities. Hij voegde eraan toe dat 25 kinderen met een beperking van 13 tot 15 jaar deelnamen aan het kamp, ​​samen met 100 Palestijnse kinderen zonder een beperking.

Yaman, een Palestijnse jongen die deelnam aan het programma, vertelt in de video dat ze op de eerste dag van het programma Trump’s ‘Akkoord van de Eeuw’ bespraken en dat ze de volgende dag foto’s van de Amerikaanse vlag en van de Amerikaanse president Donald Trump verscheurden en verbrandden. De video laat jonge kinderen zien die de foto’s verscheuren en branden en op foto’s van de vlag en van Donald Trump met hoorns stappen.

Kinderen met speciale behoeften zouden geliefd en gevoed moeten worden, niet gehersenspoeld om de natie te haten die hun mensen miljarden dollars aan hulp heeft gestuurd. Heeft de Palestijnse Autoriteit andermaal een nieuw dieptepunt bereikt? In deze clip wordt een PA-zomerkamp waarin kinderen met speciale behoeften zijn geïntegreerd, blootgesteld aan hun schaamteloze curriculum van haat en verdorvenheid.

De jonge kampeerders worden op het zomerkamp van de Pälestijnse Autoriteit getraind om Amerikaanse vlaggen en foto’s van de Amerikaanse president Donald Trump te verbranden, symbolen van een natie die de Palestijnen 65 miljoen dollar aan hulp stuurde in 2018, en miljarden meer in de loop van de afgelopen halve eeuw. Waarom hersenspoelt het Palestijnse regime zijn jeugd, inclusief degenen met speciale behoeften, om de natie die geprobeerd heeft hen te helpen, te verfoeien?

Zij gingen hen voor…
Plaatje boven en onder: Berlijn, 10 mei 1933. Brandstapels van boeken (Bücherverbrennung) aan het begin van het Derde Rijk. De nazi-doctrine: “Eerst verbranden we de boeken en vlaggen, dan de scholen en synagogen, daarna de mensen.” [beeldbron: USHMM]


Bronnen:

♦ naar een artikelWATCH: Palestinians Make Kids Burn US Flags, Trump Photos at Special Needs Camp” van 4 juli 2019 op de site van United With Israel

♦ naar een artikelPalestinian Children Burn U.S. Flag, Pictures of Trump in PA-Run Summer Camp That Integrates Children with Special Needs” van 3 juli 2019 op de site van MEMRI.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.