Palestijnen hebben geen westerse duiten nodig, zij willen alléén Israël [hebben]

Ah, wel ja, al die onzin over “hongersnood in Gaza“, het is een “concentratiekamp erger dan Auschwitz“, de “Westbank is een open gevangenis” bla bla bla. Berg dat met een gerust hart allemaal weer op. Dat was allemaal voor de show. Bedoeld om de westerse landen financieel uit melken en de persoonlijke rekeningen in het buitenland van de Palestijnse leiders te spekken.

De Palestijnen zeggen nu zelf dat ze geen geld nodig hebben en om dat te onderstrepen boycotten ze de Bahrein conferentie die direct en indirect 50 miljard dollars wil pompen in hun economisch herstel. Eerst willen ze Israël hebben en dan pas geld.

We zijn niet te koop“, zegt Mahmoud Abbas. “Jeruzalem en Palestina zijn niet te koop. Wij willen geen geld van de VS, noch van Israël.

Tja, als ze willen kreperen, lààt ze dan toch kreperen. Ja toch?

Een algemene staking en drie dagen van woede werden afgekondigd in de Palestijnse Autoriteit en Gaza in protest tegen de door de VS gesponsorde economische top in Bahrein als onderdeel van het Midden-Oosten plan, dat 50 miljard dollar aan investeringen voor de PA en de naburige Arabische landen eist.

In Gaza riep Hamas samen met andere terreurgroepen en Arabische facties op tot een algemene staking en demonstraties om te protesteren tegen de workshop in Bahrein. Officiële en particuliere instellingen, waaronder banken en de meeste winkels zijn gesloten.

Voor de tweede dag op rij braken er gewelddadige rellen uit in heel Judea en Samaria, waaronder Hebron, Shechem, Ramallah en Bethlehem, met moslimterroristen die autobanden verbrandden en stenen en brandbommen gooiden naar de soldaten van de IDF en naar de grenspolitie.

In Bethlehem verbrandden de Arabieren afbeeldingen van president Trump en marcheerden een ezel voorbij die was geplakt met afbeeldingen van royals van de koningshuizen in de Golfstaten. De IDF reageerde met rel-spreidingsmaatregelen en traangasgranaten naar de menigte om de terroristen te onderdrukken.


Bronnen:

♦ naar een artikelGeneral strike and violent riots: Gaza, PA protest US-sponsored 50-billion Mideast plan” van 25 juni 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦ naar een artikelAbbas rejects Bahrain workshop” van 17 juni 2019 op de site van China Daily Global

Een gedachte over “Palestijnen hebben geen westerse duiten nodig, zij willen alléén Israël [hebben]

 1. Het éérste wat ze willen zijn de centen en dan pas Israel.

  Wat ze vooral willen is relevant blijven en dat doel begint langzaam maar zekeren af te brokkelen.

  Iedereen heeft zijn eigen problemen en krijgt genoeg van het onwillige palestijns gedrag, hun gezeur & gezaag, de eeuwige dreigementen en onophoudelijk gebedel zonder ook maar een teken van medewerking naar een oplossing voor henzelf.

  Het zijn alléén nog Westerse ‘intelligentia’ die hen, om eigen anti Joodse interessen, blijven steunen.

  Wil je ‘de palestijnen’ steunen?
  Laat ze hun eigen boontjes doppen en de consequenties dragen voor hun gedrag.

  Een kind dat je blijft pamperen word nooit volwassen & zelfstandig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.