Palestijnse terroristen opgepakt in Jordaanvallei en brandstichters uit Gaza vernielen Israël’s oogst

De IDF arresteerde afgelopen zondagnacht 16 islamitische terroristen in Judea-Samaria en in de Jordaanvallei die gezocht werden voor betrokkenheid bij terrorisme en gewelddaden gericht tegen burgers en veiligheidspersoneel. De terroristen werden overgedragen aan veiligheidsagentschappen voor verder onderzoek.

IDF-soldaten werden aangevallen door terroristen die brandbommen wierpen tijdens een anti-terreur operatie in de Arabische wijk Tira in Ramallah. De strijdkrachten reageerden met rel-spreidingsmaatregelen en traangasgranaten naar de menigte om de terroristen op afstand te houden.

Ten minste zeven branden braken zondag uit in het zuiden van Israël als gevolg van de aan ballonnen gehechte brandbommen die door moslimterroristen uit Gaza naar Israël werden gelanceerd. Hun doel? Israëlische velden afbranden, het vernietigen van dieren in het wild, voedsel voor de mensen en hun levensonderhoud hypothekeren.

Meerdere brandweereenheden hadden te maken met bosbranden in de Regionale Raden van Sha’ar HaNegev en Eshkol. Bovendien ontplofte een explosief aan ballonnen bevestigd in de lucht boven een stad in de Regionale Raad van Eshkol. Gelukkig vielen hierbij geen slachtoffers en werd er geen schade gemeld.

Hamasleider Ismail Haniyeh verklaarde afgelopen vrijdag dat Hamas “voor 95% toegewijd” is aan de wapenstilstand en dat degenen die de ballonnen lanceren “kinderen” waren. Hij zei dat de Palestijnse facties in Gaza zich inzetten voor het behoud van de kalmte door te stoppen met het lanceren van brandballonnen. Allemaal praat voor de vaak dus… 😦


Bronnen:

♦ naar een artikel16 wanted terrorists arrested overnight in Judea-Samaria, Jordan Valley” van 24 juni 2019 en een artikelFires broke out in Israel due to firebomb-balloons launched by Muslim terrorists from Gaza” van 23 juni 2019 op de site van Behind The News (BTN)

3 gedachtes over “Palestijnse terroristen opgepakt in Jordaanvallei en brandstichters uit Gaza vernielen Israël’s oogst

 1. Elke gevangen genomen terrorist ter plekke doden. Geen proces want dat is te kostbaar en duurt te lang. Wat ik voorstel is inhumaan maar in een oorlog is alles geoorloofd. Dit is een oorlog tegen terroristen van de ergste soort. Met mooie praatjes en hoogdravende principes hou je geen kogel tegen. Wel met een scherpschuttersgeweer die de terrorist dood nog voor hij zijn wapen kan afvuren.

  Like

 2. De fascistoïde islamieten een eigen staat geven is een slecht idee!!De “zogenaamde islamitische Palestijnen” zijn een niet bestaand volk ,die part noch deel hebben aan Israël ,de staat Israël is aan aartsvader Abraham beloofd en niet aan een of pedofiele massamoordenaar Mohammed en zijn huidige 1,8 miljard volgelingen!!Gelukkig hebben de islamieten wereldwijd genoeg ruimte om onderlinge conflicten met elkaar uit te vechten b.v : Jemen ,Syrië ,Irak ,Soedan ,Somalië ,Iran,Saoedi-Arabië ,enz.,… Islam en vrede is en blijft een aantoonbare contradictie !!!Alleen sommige dwaze leiders in Europa geloven net als een of andere Duitse Hitler in het islamitische sprookje !!Gelukkig kunnen Joodse mensen nu een veilig wegkomen naar Israël !!

  Like

 3. Annexeren dat land en de terroristen eruit
  Komt nooit iets goed van Allah is dood en verderf alleen de God van israel leeft

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.