Terreurmoeder toont pasgeborene nadat sperma van haar zoon uit Israëlische cel werd gesmokkeld

Al Fatah, de politieke factie van en geleid door PA president Mahmoud Abbas, viert de nieuwe kleinzoon van een van de lievelingen en rolmodellen van de Palestijnse Autoriteit: Terroristenmoeder Um Nasser Abu Hmeid – de moeder van zes terroristen die verantwoordelijk zijn voor minstens tien moorden.

De vader van de baby is een van haar gevangen zonen die betrokken zijn bij de moord op 4 Israëli’s en die 5 levenslange gevangenisstraffen uitzitten in Israëlische cellen, waarbij diens sperma uit de gevangenis werd gesmokkeld om zijn vrouw te bevruchten.

Palestijnse Media Watch heeft gedocumenteerd dat verschillende Palestijnse gevangenen erin geslaagd zijn om sperma uit de gevangenis te smokkelen om hun vrouwen te laten impregneren in klinieken in de Palestijnse Autoriteit (PA).

De PA heeft van Um Hmeid een rolmodel gemaakt omdat haar zoons een zogenaamde martelaar en vijf gevangenen waren die verantwoordelijk waren voor verschillende terreuraanvallen en moorden. PA-voorzitter Abbas zelf nodigde haar uit om hem te ontmoeten.

Al meer dan tien jaar promoot de PA Um Hmeid als een voorbeeld voor Palestijnse moeders. In 2010 heeft de PA haar “de Plaquette van Vastberadenheid en Geven” toegekend en in 2011 heeft de PA haar uitverkoren om samen met de VN een campagne voor hun eigen staat te starten.

De terroristen-moeder is ‘een kroon op al onze hoofden‘, ‘een maker van mensen en van de toekomst‘, ‘de eiken boom van Palestina‘ en ‘Khansa van Palestinagenoemd – een verwijzing naar een vrouw in de vroegst periode van de islam die zich verheugde toen alle vier van haar zonen werden gedood in gevechten, als martelaren voor de islam. Een PLO-ambtenaar loofde Um Hmeid en andere moeders voor ‘het opofferen van helden en fakkels van vrijheid die de hemel van Palestina hebben verlicht’.

PMW berekende dat de cumulatieve betalingen van de PA aan de zonen en moeder van deze terroristenfamilie tot juni 2019, als beloning voor het doden van Israëliërs, een bedrag van $ 1.279.870. Klik hier voor meer informatie over deze illustere terreurfamilie.

Dit was de geposte tekst op Fatah’s officiële Facebook-pagina per 15 juni 2019:

Een kind van gesmokkeld sperma. De moeder van gevangenen en martelaren, Um Nasser Abu Hmeid, houdt haar kleinzoon Yaman in haar armen, de zoon van gevangene Nasr Abu Hmeid.

Plaatje van Um Nasser Abu Hmeid met haar pasgeboren kleinzoon


Bronnen:

♦ naar een artikel van Nan Jacques Zilberdik en Itamar Marcus “PA’s terror mom role model has a new grandson – after sperm of her terrorist son is smuggled from prison!” van 20 juni 2019 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

Een gedachte over “Terreurmoeder toont pasgeborene nadat sperma van haar zoon uit Israëlische cel werd gesmokkeld

  1. M.a.w. smokkelwaar!

    Zie hier hoe het terreurprinsje liefdevol word gekoesterd om later zonder schroom door zijn ouders op pad te worden gestuurd om als menselijke granaat/kogel te fungeren.

    Deze mensen zijn door hun intense haat totaal gestoort & verloren voor de mensheid.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.