Palestijns onderwijs: Israël moet ophouden te bestaan

De belangrijkste Palestijnse verplichting in de Oslo-akkoorden was feitelijk dat de Palestijnse leiding het geweld zou afzweren en de bevolking zo mee zou nemen op een nieuwe route: die naar vrede.

Helaas zijn de Palestijnen deze verplichting nooit nagekomen. Zij zijn de bevolking – en speciaal de jeugd – blijven indoctrineren dat Israël moet verdwijnen en dat daarvoor geweld gebruikt moet worden.

Dat geldt uiteraard voor de moslimfundamentalistische Hamas, maar evenzeer voor de ‘gematigde’ Fatah die de Palestijnse Autoriteit bestuurt. Dit blijkt eens te meer uit de drie hier getoonde recente uitzendingen van hun officiële televisiezender.

Palestijnse kinderen worden gehersenspoeld dat Israël moet en zal verdwijnen. Dat Palestijnen met dit idee generatie na generatie worden opgevoed, is tevens de belangrijkste reden dat de tweestatenoplossing niet mogelijk is gebleken.

Want hoe zou je als Palestijnse leiding het bestaan van Israël opeens kunnen toestaan, als je dat richting je eigen bevolking altijd als onacceptabel hebt afgeschilderd? En hoe zou de bevolking zich dan daarbij kunnen neerleggen?

Deze overduidelijke verklaring waarom er nog altijd geen vrede of tweestatenoplossing is gekomen, wordt u echter consequent onthouden door de politiek-correcte media.

Leraar Manal Al-Tanbour presenteert de landkaart – waarin Israël is vervangen door ‘Palestina’ en Israëlische vlaggetjes zijn verscheurd – in een uitzending van de officiële Palestijnse televisie op 16 mei 2019:

Als Allah het wil, is dit onze visie: wij hopen Palestina te bevrijden, de ketenen te verbreken, de checkpoints te vernietigen, de scheidingsmuur af te breken zoals de Berlijnse muur werd afgebroken. Als Allah het wil mogen wij de bevrijding van Palestina realiseren.

Verslaggever van de Palestijnse Autoriteit:

Een indrukwekkende presentatie en een kaart die wij binnenkort hopen te bereiken. We wensen de bevrijding. Ik wil u hartelijk bedanken voor dit initiatief. Ik wil ook de schooldirecteur bedanken die bij ons is voor deze goede inspanning om onze mannelijke en vrouwelijke scholieren te onderwijzen.

Presentator op de officiële Palestijnse televisie op 26 april 2019:

Faisal woont in bezet Palestijns gebied in Tamra [in Israël, in de buurt van Haifa]. Op de schoolradio zendt hij Palestijnse liederen uit en probeert hij zijn bewustzijn en zijn liefde voor Palestina te verspreiden, in alle omliggende steden en dorpen. Dit is erg goed, vooral wanneer zij [Israëliërs] proberen dat gebied Israëlisch te houden, maar de Palestijnen daar moeten iedereen laten weten dat dit gebied Palestijns is.

Israëlisch-Arabische jongen Faisal:

Ik vertel dit aan alle Palestijnse kinderen daar en leg hun uit dat er niet zoiets bestaat als Israël. Israël kan Palestina bezetten, maar het kan de herinnering van het Palestijnse kind niet bezetten. Omdat wij Palestina in onze harten houden.

Presentator:

Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Goed gedaan Faisal, heel erg bedankt.

Presentator op de officiële Palestijnse televisie op 21 februari 2019, over een kaart waarop Israël is vervangen door ‘Palestina’:

Houd [jouw tekening van] de kaart van Palestina omhoog. Wat leuk! Als Allah het wil, zal heel Palestina naar ons terugkeren en zullen we genieten van zijn adembenemende uitzichten.


Bronnen:

♦ naar een artikelPalestijns onderwijs: Israël moet ophouden te bestaan” van 16 juni 2019 op de site van Likoed Nederland

Een gedachte over “Palestijns onderwijs: Israël moet ophouden te bestaan

  1. Als we kijken naar de resultaten kunnen we niet anders besluiten dan hen de goede raad geven dit geweldige educatie systeem per direct op te doeken.

    Kommer & kwel en een dictatuur die hen als menselijke kogels gebruikt kan toch niet de bedoeling zijn geweest.

    Misschien zouden ze toch een voorbeeld aan hun grote Joodse & succesvolle buurman moeten nemen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.