Palestijnse moslim ontvoerde en verkrachtte 7-jarig meisje in Samaria ‘omdat ze Joods was’

Een inwoner van de Palestijnse Autoriteit is beschuldigd van het kidnappen en verkrachten van een 7-jarig Israëlisch meisje dat hij had ontmoet op de school waar hij werkzaam was. De aanklacht werd ingediend na een onderzoek dat enkele maanden duurde en werd uitgevoerd door Shai District Police.

De 46-jarige verdachte, een inwoner van de stad Deir Qaddis in de buurt van Modi’in Illit, die in de school van een nederzetting aan de slag was als poetsman, werd op zondag aangeklaagd wegens de vermeende verkrachting, mishandeling en ontvoering van het kind.

De politie vertelde dat de Palestijnse dader het kleine meisje had gevolgd, met haar in gesprek trad en haar lange tijd snoepgoed had gegeven vooraleer hij zijn barbaarse aanslag uitvoerde. Op een dag bracht de verkrachter het kind naar een huis in de buurt van de school en verkrachtte haar.

Het kind “huilde en riep om hulp“, maar werd vastgehouden door twee andere Palestijnen die de terrorist hielpen haar te verkrachten. Daarna liet de verkrachter het meisje weer gaan. De politie speurt op dit ogenblik nog steeds naar de andere terroristen opsporen die aanwezig waren toen het misdrijf werd gepleegd.

De militaire advocaat-generaal meldde maandag dat er geen aanwijzing is dat de verkrachting werd gemotiveerd door nationalistische ideologie, meldt Maariv. Echter, de advocaat voor het gezin – die woont in het Binyamin gebied van Samaria – van de Honenu Nationale rechtsbijstandorganisatie vertelde Ynet dat “de verdachte het meisje aanviel omdat ze Joods was.”

Chaim Bleicher van Honenu, die het gezin van het kind vertegenwoordigt, zei dat verschillende moslimarbeiders aanwezig waren tijdens de verkrachting en de verkrachter hielpen, maar dit werd niet vermeld in de aanklacht. “Dit is een ongelooflijk schokkend, wreed geval,” zei Bleicher, “een daad van pure haat door een groep zieken die handelde tegen alle menselijke waarden enkel omdat dit een joods meisje is.

Avigdor Liberman, leider van de partij Israel Beytenu antwoordde als volgt op de kwestie:

“De verkrachtingszaak van het 7-jarige meisje van een Palestijn heeft me diep geschokt. Het is geen pedofilie, het is pure terreur, een van de ergste die ik ooit heb gehoord in de afgelopen jaren. Het was een goed geplande aanval op een klein, onschuldig, hulpeloos meisje. Dit is precies een van de gevallen waarin ik niet zou aarzelen en vereist dat de rechtbank de verachtelijke terrorist ter dood veroordeelt. Jammer dat premier Benjamin Netanyahu de doodstraf voor terroristen blijft torpederen, ondanks zijn schriftelijke en publieke inzet. Alles wat tot het einde toe genadig is, wordt wreed voor de barmhartigen.


Bronnen:

♦ naar een artikelHorrific new details in barbaric rape of 7-year-old Jewish girl by Muslim terrorists” van 17 juni 2019 en een artikelPure Evil: Muslim indicted in barbaric rape of 7-year-old Jewish girl in Samaria” van 16 juni 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦ naar een artikelRape of 7-year-old Jewish child shocks the nation, Palestinian called terrorism by right” van 18 juni 2018 op de site van The Jerusalem Post

3 gedachtes over “Palestijnse moslim ontvoerde en verkrachtte 7-jarig meisje in Samaria ‘omdat ze Joods was’

 1. Shalom;
  Het doden-vermoorden en misbruiken, zit de islamiet in de hersens en bloed geperst.
  Alleen de vele doden(vermoordden) zijn meer dan 0,4 miljard. (410 miljoen).
  De Joden van/in Medina konden/kunnen de moordzucht van Sheitan ook niet na vertellen.
  Moh. Amin al Husseini zat enige jaren bij AH op schoot.
  Hij wilde gaskamers in Israël; waar hij de “baas” was.
  Hoeveel woorden moet ik nog gaan gebruiken; om alle, door de islam begane misdaden te vermelden?
  Mijn toetsenbord zal voor die tijd versleten zijn.
  Goede week!

  Like

 2. Is die vreselijke kerel niet gewoon verschrikkelijk gestoord en pleit hij zich op deze manier vrij? Ben benieuwd hoe de Israëlische psychiaters en de rechtbank oordelen. Zowel in Nederland of België krijgt zo iemand zeer lange institutionele behandeling.
  Deed hij met een Islamitisch meisje leefde hij waarschijnlijk niet meer.

  Like

 3. Het boegbeeld van de islam de moordenaar en pedofiel Mohammed heeft zelf het verkeerde voorbeeld gegeven aan zijn volgelingen!Islam is een fascistoïde ideologie uit het rijk der duisternis ,deze leer brengt alleen maar ellende voort ,zeker 1,8 miljard mensen zijn volkomen misleid ,maar zijn meestal wel te goeder trouw en deze stelling is ook van toepassing op de naamchristenen !Wie zwijgt stemt toe!!Prachtig uw werk mijnheer Brabosh !!!De feiten spreken voor zich!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.