Palestijnse terreur non-stop in Gaza en Judea & Samaria; Qatar deponeert zak geld voor Hamas

Palestijnse media meldden dat deze maandagochtend een schutter van de Al Qassam Brigades, de militaire vleugel van Hamas, het vuur opende op een groep Israëlische soldaten nabij de zuidelijke stad van de Gazastrook Khan Younis, waardoor ze gedwongen werden zich terug te trekken. In de rapporten stond dat er aan beide kanten geen gewonden of slachtoffers waren.

Brandstichting
Een explosief apparaat dat bevestigd was aan een tros ballonnen, gelanceerd door moslimterroristen in Gaza, landde in de buurt van een van de steden in de Regionale Raad van Eshkol. Soldaten van de politie werden geroepen om de bom onschadelijk te maken.

De politie waarschuwt de Israëliërs om brandende vliegers, banden of brandende ballonnen niet aan te raken en onmiddellijk te melden aan de politie-noodlijn.

Ten minste drie branden braken gisteren uit in het zuiden van Israël als gevolg van aan ballonnen gehechte brandbommen, gelanceerd door islamitische terroristen uit Gaza naar Israël. Meerdere brandweereenheden bestreden de brandhaarden in de Regionale Raden van Eshkol en Sha’ar HaNegev.

Qatar
Een delegatie van Qatar kwam Gaza binnen vannacht om 25 miljoen dollar steekpenningen aan Hamas te betalen als onderdeel van de afspraken tussen Israël en de moslimterreurgroepen in Gaza. Qatar is zoals bekend een trouwe bondgenoot van Iran dat zijn proxies in de Strook, Hamas en de Islamitische Jihad, voorziet van wapens, geld en logistiek.

De Iraanse president Hassan Rouhani benadrukte verleden week dat zijn land de betrekkingen met Qatar wil versterken. “De standpunten van Teheran en Doha liggen in veel regionale kwesties dicht bij elkaar en het frequente contact tussen de twee landen is zeer productief“, citeerde sjeik Tamim op 6 juni 2019 op de website van het Iraanse voorzitterschap.

Judea & Samaria
De IDF arresteerde afgelopen nacht 22 moslimterroristen in Judea en Samaria, die gezocht werden voor betrokkenheid bij terrorisme en gewelddaden gericht tegen burgers en veiligheidspersoneel. De terroristen werden overgedragen aan veiligheidsagentschappen voor verder onderzoek.

Als onderdeel van een voortdurende campagne tegen illegale wapens konden soldaten van de IDF en de grenspolitie beslag leggen op een pistool en een mes in de Arabische stad al-Eizariya nabij Jeruzalem. Daarnaast werd een pijpbom door islamitische terroristen naar het Jalameh-controlepunt ten noorden van Jenin in de Jordaanvallei gegooid. Er waren geen verwondingen of schade.


Bronnen:

♦ naar een artikelBomb launched from Gaza lands in Israel – Qatar transfers $25 million bribes to Hamas” en een artikel22 wanted terrorists arrested overnight in Judea and Samaria – Weapons seized” van 17 juni 2019 en een artikelAfter 700 rockets and 4 Israeli civilians murdered Hamas terror group says ceasefire reached” van 6 mei 2019 op de site van Behind The News (BTN)

4 gedachtes over “Palestijnse terreur non-stop in Gaza en Judea & Samaria; Qatar deponeert zak geld voor Hamas

 1. Ooit bij stilgestaan dat dit Heilige Profetieën zijn die nu uitkomen!? Dit zijn zaken die door de hogere onziene machten geregeerd worden en de mens is de “puppet on the string”

  Duivels werk de gehele mensenrecht is compleet geschonden. Nu is onze Opperwezen God Yehovah de Almachtige zijn wraak komen halen. De eerste vernietiging staat eraan te komen. Het Babylonisch Systeem van Religie en Politiek samen wordt compleet vernietigd… God is Koning en geen Religie. Niets is van hem in deze wereld dan alleen de 10 geboden waar de gehele mensheid aan vast hangt, bestempeld in de Aarde en in onze DNA. Wij allemaal zijn Wetenschap, God leeft in de mens, daar zul je Goddelijke Wijsheid voor moeten hebben om deze creatie met Hem in jouw te laten manifesteren. Hoop, Geloof en Vertrouwen in de echte Liefde, Hij is Yehovah onze God en onverwoestbaar. Alleen Geloof in al zijn liefde zal je leven redden. AMN

  Like

 2. Toch niet. Er is nu veel meer inzicht en controle in en over internationale geldstromen. Die kennis wordt beslist met experts gedeeld. Wellicht gaat die kennis terug naar Saoedie-Arabië. Je staat versteld wat er achter je rug om gebeurt.
  Er zijn veel belanghebbenden, zoals dat heet.
  Qatar is heel erg afhankelijk van de inschikkelijkheid van de buren en de grootmachten, met name de VS. We moeten de zaken niet overdrijven.

  Like

 3. Ik denk dat Israel het énige land is die de terroristen betaald die haar willen vernietigen. Volkomen gestoord!

  Maar nu heeft de Democratische regering van Gaza tenminste weer lucht om zich met de belangen van het volk bezig te houden, zijnde….

  Educatie…… ‘opvoeden van een volgende generatie tot afgestudeerd terrorist.

  Werk……. ‘tunnelbouw is niet meer lucratief en dus de wapen & raketindustrie optimeren.

  Gezondheidszorg………’Zieke patienten als kanonnenvoer gebruiken voor de wetenschap.

  Benieuwd wanneer de Kerstman uit Qatar opnieuw langskomt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.