Berlijn 2019: terreur-sympathisanten pleiten voor de vernietiging van de Joodse staat (in beeld)

Ongeveer 1.000 Duitse islamitische sympathisanten van de terreur verzamelden zich op zaterdag 1 juni 2019 in de Duitse hoofdstad Berlijn voor een anti-Israël rally, waarin werd opgeroepen tot de vernietiging van de Joodse staat (plaatje hierboven). Ze werden geconfronteerd met tegendemonstranten die bezorgd waren over het snel toenemende antisemitisme in Duitsland.

De mars op de jaarlijkse weerkerende Al-Quds Dag vond plaats ondanks verschillende oproepen om het te laten verbieden, met name door het hoofd van de Centrale Raad van Joden in Duitsland, Josef Schuster. Al Quds Dag is een dag die Iran heeft gecreëerd als een platform voor islamitische terreur-sympathisanten om aan te zetten tot geweld en haat tegen Israël.

De mars tegen Israël in Berlijn trok meer dan 1.000 deelnemers aan. In de buurt van zo’n 800 tegenprotesters (plaatje hierboven) die in solidariteit met de joodse gemeenschap van Duitsland opdoken, waren plakaten, spandoeken en vlaggen te zien van de PLO-terreurgroep, Syrië, Hezbollah en Iraanse vlaggen. Betogers scandeerden dingen zoals  ‘Palestina zal herboren worden!’, ‘Gaza Vrij!’ en ‘Palestina zal vrij zijn’, wat eigenlijk een oproep impliceert tot de genocide van Israëlische Joden.

Soortgelijke rallies vonden plaats over de hele wereld, waaronder in veel moslimlanden, evenals in Europa en Amerika, om solidariteit te tonen met moslimterrorisme en voor het recht om Joden te vermoorden en de staat Israël te vervangen door de moslimbevolking.

Duitse persbureaus meldden dat de anti-semitismecommissaris van de regering, Felix Klein; de Israëlische ambassadeur in Duitsland, Jeremy Issacharoff; en de belangrijkste veiligheidsfunctionaris van Berlijn, Andreas Geisel, de pro-Israëlische rally bijwoonden. Vorige week zei de topambtenaar van de Duitse regering tegen antisemitisme dat hij de Joden niet zou adviseren om keppels te dragen in delen van het land.

Israël’s president Reuven Rivlin zei dat Joden niet veilig zijn in Duitsland en drukte zijn schrik uit in zijn verklaring: “We zullen ons nooit onderwerpen, zullen nooit onze blik laten zakken en zullen nooit reageren op antisemitisme met defaitisme – en verwachten en eisen dat onze bondgenoten op dezelfde manier handelen.”

Nog enkele plaatsjes uit Berlijn met Hamas- en Hezbollah sympathisanten, aanhangers van de dictatoriale regimes in Marokko, Turkije, Libanon en Iran en meer van dattum …


Bronnen:

♦ naar een artikelBerlin 2019: Muslim terror-sympathizers call for the destruction of the Jewish State” van 1 juni 2019 op de site van Behind The News (BTN)

♦ een artikel op deze blog “Al-Quds 2019: Grootste antisemitische demonstratie in Duitsland” van 3 juni 2019

2 gedachtes over “Berlijn 2019: terreur-sympathisanten pleiten voor de vernietiging van de Joodse staat (in beeld)

 1. Sympathisanten die in Berlijn en andere EU hoofdsteden het recht opeisen om Israel & haar burgers te vernietigen zonder dat de ‘beschaafde regeringen hier iets tegen in (durven) brengen.

  Vrijheid van haat verspreiding is blijkbaar opnieuw een grondrecht geworden…..maar alléén als het tegen Joden is gericht!.

  Ja, het is opnieuw mooi gesteld met Europa dat blijkbaar niet in staat is haar eigen Jodenhaat te vernietigen.

  Uiteindelijk zal er maar één winnaar uitkomen en dat is Israel!

  De meeste Joden zullen vertrekken om “”el Quds””‘ in Israel te versterken terwijl de hordes Jodenhaters lekker blijven door protesteren in de Europeese hoofdsteden.

  Wanneer Europa tot bezinning zal komen zal het te laat zijn!

  Like

Reacties zijn gesloten.