Video: Marokkaans christen televisie predikant vindt boycot van Joodse producten geen goed idee

De antisemitische anti-Israël Boycot, Desinvestering & Sancties (BDS) beweging heeft over de hele lijn gefaald in haar missie om de Joodse staat financieel te beschadigen en heeft geen enkele invloed (gehad)  op haar economie.

Het financiële nieuws van Globes in Israël meldde vorige week dat een onderzoek naar het impact van de BDS-beweging op de Israëlische economie en de eventuele schade wordt geraamd op 0,004 procent, terwijl daarnaast sommige bedrijven zelfs profiteren van de boycot.

Het moet hiermee wel voor iedereen duidelijk zijn dat de BDS en strijders voor sociale rechtvaardigheid dusdanig verkeerd uitgelijnd en zo vervormd zijn omdat ze geen echte rechtvaardigheid vertegenwoordigen. Hebben ze ooit iets nuttigs gedaan voor de mensen in wier naam zij beweren dat zij hun activiteiten uitvoeren?

Er zijn maar weinig plekken op aarde waarvan het vermelden van de naam alleen al onstuitbare woedeaanvallen doet uitbarsten, rivieren van woede doen stromen en gewelddadige marsen van gekte genereren, zoals een klein land aan de oostelijke kusten van de Middellandse Zee.

Die plek is natuurlijk Israël – een land dat volgens een aantal fantastische media, een soort mammoet superstaat is die het grootste deel van het Midden-Oosten omvat, voortdurend omliggende landen opslokt en zijn volkeren verdrijft, aldus Justin Amler op de site van MIDA.

Dus boycotten maar van die “verdomde helse Joodse staat”. Oooh yeah. 😦

Euh, boycotten van Joodse en of Israëlische producten? Da’s geen goed idee volgens Broeder Rashid, een charismatische en populaire Marokkaans christen televisie predikant.

Broeder Rashid heeft enkele goed gekozen argumenten voor diegenen die persé zichzelf willen afschermen van Joodse uitvindingen en producten. De video werd vertaald door Israel in Arabic.

Een gedachte over “Video: Marokkaans christen televisie predikant vindt boycot van Joodse producten geen goed idee

 1. A propos de Moslim Nobel prijswinnaars….tussen de 9-2 (géén echte Moslims) zat ook de ‘vredes prijs’ voor terreur leider Arafat….blijft over 6!

  Verder vergeet hij in zijn lijstje de high tech uit Israel te benoemen, verantwoordelijk voor de werking, applicaties etc. van alle lievelings apparaten gebruikt om de dagelijkse Moslim haatboodschappen te verspreiden en de hersenen van de eigen kinderen te vergiftigen, zoals het internet, de smartphone & aanverwante artikelen.

  Misschien is het ook nog niet doorgedrongen dat Israel groot & sterk is geworden door de jarenlange Arabische Boycot……., ook zo een geniaal plan.

  Maar ja, waar haat de hersenen vervangt mag je ook niet te veel verwachten.

  Jammer dat we in ons continent dezelfde richting uitgaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.