De VN doet met de Palestijnse Arabische vluchtelingen iets schokkends

Wat is de waarheid over de Palestijnse Arabische vluchtelingen? De VN heeft een hele afdeling voor de Palestijnen ter beschikking gesteld, de UNRWA (United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East).

Wat doet die UNRWA eigenlijk?
De UNRWA doet absoluut niets positiefs voor de zogenaamde Palestijnse Arabische “vluchtelingen”. Heeft u zich ooit afgevraagd waarom zij nog steeds vluchtelingen zijn of zo worden genoemd? Waarom is dat hun status?

Toen het Joodse volk de controle over zijn vaderland herwon, zeiden de Arabische leiders tegen de Arabieren die toen in Israël woonden dat ze moesten vertrekken en dat ze naar hun huizen zouden kunnen terugkeren zodra de Arabieren gewonnen hadden. Het was niet het Joodse volk dat deze zogenaamde vluchtelingen het land uitstuurde.

Maar de Arabieren verloren. De Arabische landen namen deze vluchtelingen echter niet op. Tot de dag van vandaag houden de Arabieren de Palestijnen in “vluchtelingenkampen” om wereldwijd aandacht en sympathie te krijgen. En de UNRWA bestuurt deze kampen en verleent daarbij alle hand- en spandiensten om ze in stand te houden.

De Joodse vluchtelingen
De VN heeft het nooit over de Joodse vluchtelingen, diegenen die vervolgd en verdreven zijn uit Arabische landen. Deze verdreven Joden overwonnen hun ontberingen en zij bouwden hun leven weer op. Israël, de VS, Canada, Frankrijk en andere landen namen deze Joden op. Het Joodse volk wordt al sinds het begin der tijden vervolgd, maar het blijft altijd sterk en kijkt naar een betere toekomst. Het is nooit volledig gebroken. De Joden mokken niet in hun wanhoop. Ze kijken hoe ze vooruit kunnen komen.

De VN helpt niet
De VN verleent dus geen hulp aan deze Palestijnse Arabische vluchtelingen. Blijkbaar komen zij niet in aanmerking voor de gebruikelijke diensten van het Vluchtelingenbureau van de VN. Zij zijn de enige uitzondering. Waarom? De UNRWA regeert nog steeds over de nazaten van deze vluchtelingen en houdt ze onder controle in vluchtelingenkampen. Wat kan daar de bedoeling van zijn?

In de volgende video wordt slechts een glimp getoond van hoe de VN het Palestijnse “vluchtelingenprobleem” in stand houdt en absoluut niets doet om hen daadwerkelijk te helpen. Hillel Neuer van de NGO UN Watch: “Algerije, waar zijn uw Joden?”


Bronnen:

♦ naar een artikel van Leah Rosenberg “The UN is doing something shocking to the Palestinian Arab refugees” in een vertaling door Peter Rissing voor E.J. Bron van 2 juni 2019 op de site van Israel Unwired

Een gedachte over “De VN doet met de Palestijnse Arabische vluchtelingen iets schokkends

  1. De UNWRA is een Human Multi National.

    Het zorgt voor een jaarlijks groeiende pijplijn van nieuwe producten zodat zij blijvende winsten genereren voor de firma.

    Zonder deze menselijke handelswaar zouden velen in deze organisatie zonder job komen te zitten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.