Palestijnse educatie leert kinderen om te anticiperen op het einde van Israël

Een Palestijnse leraar en de directeur van haar school verschenen op officiële PA-TV, en de leraar gaf openlijk uitdrukking aan de onderwijsmethodologie van de school en gaf studenten uitleg over “het verwachte einde van Israël.”

Een tentoonstelling op de school bevatte een kaart van ‘Palestina’, die heel Israël en de PA-gebieden omvatte, en talloze kleine gerafelde Israëlische vlaggen en grote hele Palestijnse vlaggen liet zien.

Kaart van Palestina, onderaan logo van UNRWA

De vlaggen vertegenwoordigen de Israëlische soevereiniteit die wordt vervangen door de Palestijnse soevereiniteit over heel Israël. Hiernaast een kaart van Palestina die Israël vervangt en wordt gesponsord door de UNRWA, de hulporganisatie voor Palestijnen van de Verenigde Naties.

Om er zeker van te zijn dat er geen twijfel over de betekenis bestaat, benadrukte de lerares: “We hopen Palestina te bevrijden.

De gastvrouw van PA TV bedankte de directeur voor deze “kwaliteitsvolle opvoeding van Palestijnse kinderen“.

PMW heeft gedocumenteerd dat de PA voortdurend de boodschap van een ‘Palestina’ en geen Israël promoot. De PA zendt deze boodschap via zijn kaart van ‘Palestina’ waarin de PA het hele gebied van Israël omvat.

Zulke kaarten hangen in PA-ministeries en kantoren, zijn te vinden op diploma’s en ere-plakaten die regelmatig worden verspreid en worden afgedrukt in PA-schoolboeken. PMW vond deze kaart gekleurd in de Palestijnse vlag in een schoolboek voor kinderen van Graad 7.

Palestijnse lerares wenst einde van Israël
en ‘bevrijding van Palestina’


Bronnen:

♦ naar een artikel van Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik “Palestinian education teaches kids to anticipate the end of Israel” van 29 mei 2019 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

3 gedachtes over “Palestijnse educatie leert kinderen om te anticiperen op het einde van Israël

 1. Met dank aan EU financiering.

  Europa gaat nu ‘officieel een intensief onderzoek instellen of er ‘inderdaad sprake is van haat-educatie op de palestijnse scholen.

  Allemaal show voor de bühne.
  Gewoon even de TV aandoen en het hele onderzoek is overbodig.

  Probleem is dat Europa helemaal geen verandering in deze haat-educatie wil. Zij wil hiermee palestijnse kindertjes opvoeden om Joden te haten en een (vals) perspectief van een palestina i.p.v. Israel te bieden, hiermee Israel te vernietigen waardoor de Joden in de Diaspora opnieuw nergens naartoe kunnen vluchten wanneer de ‘beschaafde’ Europeanen zich weer eens van hun beste kant laten zien.

  En dit is de reden, duidelijk beschreven door Prof. Dershowitz.
  https://www.gatestoneinstitute.org/14304/jew-hatred-western-europe

  Geliked door 1 persoon

 2. Al 71 jaar wordt de Palestijnse bevolking door hun leiders belogen, en ze blijven maar geloven in hun leiders? Ik kan me niet voorstellen dat deze vrouw zich zelf gelooft. Doet mij denken aan Hitler Duitsland de mensen moesten van de propaganda ook in de eind overwinning blijven geloven. Ik vermoed , dat als iemand de mensen de realiteit voor spiegelt deze persoon snel zal sterven. net als in Hitler Duitsland. Het is gewoon een grote leugen die door de wereld instant wordt gehouden (VN) . Als de Palestijnen een eigen staat willen ( willen ze niet ) dan is er genoeg plaats buiten de huidige grenzen van Israel, en is men niet aangewezen op de paar vierkante kilometers die Israel groot is. Maar ze willen geen eigen staat, zolang ze door de wereld worden gesteund,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.