Moslim imam tegen christenen: ‘We hebben je gewaarschuwd: de radicale islam komt je pakken!’

Terwijl de Sri Lankaanse autoriteiten zich zorgen maken over het potentieel van meer zelfmoordaanslagen door de groep achter de bomaanslagen op Paaszondag, verspreidt een moslimactivist een dringende waarschuwing aan christenen over de hele wereld over de groeiende en zeer reële dreiging van de radicale islam.

Als christenen niet wakker worden, als christelijke leiders niet wakker worden, dan kunnen wij moslims die gevlucht zijn voor extremisten je niet meer helpen,” zei Mohammad Tawhidi, een islamitische auteur uit Australië. “We hebben geprobeerd je te waarschuwen.

Tawhidi, een Iraans-geboren moslim van de derde generatie en auteur van The Tragedy of Islam, zegt dat politieke correctheid radicale moslims met hun gevaarlijke en dodelijke ideologie laat bloeien.

“Wanneer we naar het Westen komen en proberen de regeringen en inlichtingendiensten te waarschuwen voor wat er gebeurt, over de mensen waar we voor gevlucht zijn, hebben we deze nieuwe politieke correctheidsagenda die ons zegt: “Oh, wij zijn de racisten, wij zijn de degenen die verraders zijn en de extremisten moeten worden begrepen en omarmd“.

Tawhidi zegt dat hoewel de Islamitische terreurgroep ISIS zijn territorium in Syrië en Irak verloor, de aanhangers en sympathisanten van de groep nog altijd bezig zijn met het plannen van chaos. “We vechten tegen een echt kalifaat, geen zogenaamd kalifaat, dit is de echte extremistische islamitische militante ideologie die ons land en onze landen overneemt,” waarschuwde Tawhidi.

Deze week publiceerde een Duitse krant een uitgebreide studie van alle islamitische terreuraanslagen over de hele wereld sinds de aanslagen in de VS op 11 september 2001 op het WTC en het Pentagon. Volgens de Duitse krant Die Welt hebben islamitische extremisten 31.211 aanslagen uitgevoerd in de afgelopen 18 jaar. Bij die aanslagen hebben 146.811 mensen over de hele wereld het leven verloren. De meeste slachtoffers waren moslims.

De krant analyseerde alle informatie verzameld door de Global Terrorism Database van de Universiteit van Maryland om het aantal aanslagen en levens te berekenen. De lijst eindigt met de recente aanslagen in Sri Lanka waarbij minstens 253 mensen om het leven kwamen en meer dan 500 mensen gewond raakten toen zelfmoordterroristen kerken en hotels op het eiland onder vuur namen.

Tawhidi, die zichzelf op zijn website omschrijft als “moslimgeleerde, denker en opvoeder”, zegt dat hij op een missie is om de “verspreiding van islamitisch extremisme” aan te pakken en gelooft dat het de sleutel is om de moslimgemeenschappen en hun denkwijze te hervormen.

Aan CBN News vertelde Tawhidi: “Kijk, ik ben een moslim, maar ik kan niet leven in een islamitische theocratie. Ik kan leven onder een christen bewind, gebaseerd op hun grondwet, want daar ligt vrede. Ik kan niet leven op een plek waar ISIS het gebied regeert. Geen enkele moslim met een brein dat werkt, zou onder ISIS willen leven.”

Imam Mohammed Tawhidi: ‘We warned you!’ (part 1)

Imam Mohammed Tawhidi: ‘We warned you!’ (part 2)


Bronnen:

♦ met dank aan F.J. voor de hint: “Het Trojaanse Paard

♦ naar een artikel van George Thomas “Muslim Tells Christians: ‘We Tried Warning You,’ It’s Time to ‘Wake Up’ about Threat of Radical Islam” van 2 mei 2019 op de site van CBN News

♦ een artikel op deze blogImam Tawhidi haalt in KZ Auschwitz-Birkenau uit naar antisemitisme in eigen moslimrangen” van 5 februari 2019

2 gedachtes over “Moslim imam tegen christenen: ‘We hebben je gewaarschuwd: de radicale islam komt je pakken!’

  1. Dat is de bedoeling van Brussel blanke vrouwen moeten Slavinnen worden van die 🤮kinderen mogen uit gehuwelijkt worden aan vieze ouwe mannen en dat noemen ze een geloof🤮zijn viezeriken geen andere woorden voor 😠 een kind moet je beschermen niet misbruiken

    Like

  2. Time our creators come visit Earth and set this BS once and for all… 😎

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.