Mahmoud Abbas erkent: De PA zit achter al de terreur & geweld tegen Joden en Israël

PLO-voorzitter Mahmoud Abbas heeft onlangs toegegeven dat de Palestijnse Autoriteit (PA) achter alle Arabische terrorisme in Israël staat. Die bekentenis haalde nergens de krantenkoppen nergens, behalve in de Israëlische en Joodse pers volgens wie Abbas zei:

We hebben salarissen betaald aan de families van de Martelaren, aan de gevangenen en aan de gewonden sinds 1965. Dit komt omdat ze werden gedood, gevangen gezet of gewond vanwege een nationaal belang en omwille van een nationaal belang, en niet voor persoonlijke redenen. Het is onze plicht om voor hun familieleden te zorgen.

Zijn woordvoerder, Nabil Abu Rudeina, voltooide de bekentenis. “Israël moet dit begrijpen. Het is onmogelijk om een ​​soldaat naar de oorlog te sturen en dan niet voor zijn gezin te zorgen. We hebben het over iemand die namens ons optreedt en bevelen van ons ontvangt“.

Elk Israëlisch kind, tiener, man en vrouw die in een terroristische aanslag werd vermoord omdat Abbas en zijn handlangers menen dat ze moeten sterven omdat ze Joden zijn in het land Israël.

Deze erkenning lijkt blijkbaar niemand te storen. De EU gaat daardoor niet minder van Abbas houden: hij is en blijft hun favoriete terrorist.  Joden doden, simpelweg omdat ze Joden zijn, lijkt nog steeds een volledig acceptabele agenda in Europa. De EU heeft gezworen om een ​​sleutelrol te blijven spelen bij de financiering van de terroristische gevangenen van de PA.

Abbas, die een humanitaire crisis wil creëren, heeft onlangs aangekondigd dat hij de salarissen van de openbare medewerkers van de PA zou halveren in ‘protest’ tegen Israëls besluit om fondsen in te zetten en te bevriezen die door de PA gebruikt werden om Arabische terroristen en hun families te betalen verdeeld in maandelijkse stipendia als beloning voor het plegen van terrorisme.

Gelukkig blijft, wat Abbas betreft, hij de topprioriteit van de EU. De hoofdcommissaris voor het buitenlands beleid van de EU, Federica Mogherini, zei zelf ook op de meest recente Arabische Liga-top in Tunis op 31 maart:

Het eerste punt, het eerste hoofdthema op onze respectieve agenda: Israël en Palestina. We moeten nauw blijven samenwerken, want we delen … hetzelfde gevoel van urgentie … om terug te komen tot zinvolle onderhandelingen over de tweestatenoplossing … En u weet dat u op de Europese Unie omtrent de Palestijnse kwestie kunt rekenen. We delen precies dezelfde opvattingen en het is van vitaal belang op dit moment dat we hier samen aan werken.

Als gevolg daarvan heeft de EU gezworen de salarissen van de publieke werknemers van de PA te betalen nadat de PA de EU om geld had gevraagd en beweerde, zoals voorspeld, dat Israël de schuld was van het brouwen van de humanitaire crisis.

Bijgevolg heeft de EU 15 miljoen euro toegezegd aan de PA om de salarissen van overheidswerknemers te dekken, zodat de PA genoeg geld zal blijven hebben om salarissen aan terroristen te betalen. Probleem opgelost.

Was de EU maar net zo efficiënt als het ging om het oplossen van de echte humanitaire problemen in de wereld, maar het lijkt erop dat de humanitaire instincten van de EU het sterkst zijn wanneer de ontvangers Arabische terroristen zijn om Joden te vermoorden.

Wij ondersteunen het systeem van Palestijnse betalingen aan ‘gevangenen en martelaren’ niet,” zei EU-commissaris voor Europees nabuurschapsbeleid en uitbreidingsonderhandelingen Johannes Hahn op 30 april, maar dat is blijkbaar niet waar. Ze maken het letterlijk mogelijk.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Judith Bergman “Abbas Admits: The PA is Behind All Terrorism” van 13 mei 2019 op de site van MIDA

Een gedachte over “Mahmoud Abbas erkent: De PA zit achter al de terreur & geweld tegen Joden en Israël

 1. De Europeese vampier, voor de zoveelste keer aan de verkeerde kant van de geschiedenis met haar handen gedrenkt in Joods bloed.

  Wat ze door hun blinde Jodenhaat niet zien is dat de Joodse staat
  niet de Europeese Jood is en niet over zich heen laat lopen maar keihard terug slaat, waardoor het onderwerp van hun financiele hulp & protectie het grootste slachtoffer is.

  Collateral damage word dit genoemd want het vernietigen van Israel en daarna de Joden in de Diaspora hebben hun absolute prioriteit.

  Dit word er écht bedoeld met: “We delen hetzelfde gevoel van urgentie”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.