Amerikaanse moslims ‘bedroefd’ om kinderliedje over ‘afhakken van hoofden’ en zo …

De Amerikaanse Islamitische Sociëteit van Philadelphia en de Islamitische Leiders Academie van thuisgeschoolde kinderen hebben zich op woensdag 15 mei ’19 verontschuldigd voor het publiek afspelen van een video-opname tijdens hun evenement.

Om de diversiteit in moslimgemeenschappen te vieren, zong een lief Arabisch meisje in traditionele kledij en hoofddoek: “We zullen onszelf opofferen voor al-Aqsa; de hoofden van de vijanden afhakken en hen onderwerpen aan eeuwige foltering.

De bewuste video werd gepost op de Facebook-pagina van het islamitische centrum en is sindsdien verwijderd. Het hele evenement wordt onderzocht door de Philadelphia Commission on Human Relations.

De verontschuldiging van de islamieten luidde: “Gedurende het laatste decennium hebben onze leden hun ziel en middelen gegeven om een ​​harmonieuze, vreedzame en geëngageerde gemeenschap te creëren. We zijn erg bedroefd dat op een paar minuten al dit werk was aangetast en we realiseren ons dat het onze fout is geweest. We zijn diep bedroefd dat we onze partners in de Joodse gemeenschap en daarbuiten hebben gekwetst.

De kinderen begrepen dit lied niet, omdat hun beheersing van het Arabisch niet vergevorderd is“, luidde het redelijk ongeloofwaardige excuus en suggereerden dat de tekst “een selectie was die in de eerste plaats het vermogen van de kinderen om Arabische retoriek te lezen en te projecteren benadrukte; ze hebben echter nog niet genoeg grammatica onder de knie om de woorden te begrijpen.

Nancy Baron-Baer, ​​regionaal directeur van de Anti-Defamation League in Philadelphia, verklaarde: “We waarderen de zeer gedetailleerde en grondige verklaring en verontschuldiging die vandaag werd vrijgegeven. We begrijpen dat mensen fouten maken. Met dat gezegd … het is de taak van de volwassenen in de kamer om te begrijpen wat er gezegd wordt en te herkennen dat dergelijke woorden absoluut onacceptabel zijn op elk moment, in welke taal dan ook.

Het islamitische centrum klaagde dat het haat-telefoontjes over de video ontving, evenals twee protestbijeenkomsten buiten hun gebouw, waar de demonstranten ‘hatelijke berichten’ riepen. Het centrum zei ook dat het gedwongen werd om zijn veiligheid als gevolg te vergroten

Video: “We hakken de Joden hun hoofden af!


Bronnen:

♦ naar een artikel van David Israel “Philadelphia Muslims ‘Deeply Saddened’ their Children Sang about Decapitating Jews” van 17 mei 2019 op de site van The Jewish Press

♦ naar een artikel en een videoChildren in Philadelphia Muslim Society: We Will Sacrifice Ourselves for Al-Aqsa; Will Chop off Their Heads, Subject Them to Eternal Torture” van 22 april 2019 op de site van MEMRI.org

2 gedachtes over “Amerikaanse moslims ‘bedroefd’ om kinderliedje over ‘afhakken van hoofden’ en zo …

  1. Het is niet te geloven. Moet je daar nu om lachen of huilen? Tjonge jonge. Wat worden die arme kinderen zelfs daar verpest. In Philly toch? Echt!

    Like

  2. TAQQIYA takiya ( wiki het) is een begrip in de salami-kaltoer waarin je de meest weerzinwekkende walgelijkheden mag verhuichelen,verliegen,en ontkennen tegenover niet-salamies ! je mag je verschuilen achter lamme smoesje , achterbaks gedraai zoals het uitkomt ! je eigen kinderen vergiftigen met beroerde haat en dan vertellen dat ze het niet goed begrijpen !! ook bij U in de straat !!

    Like

Reacties zijn gesloten.