Wekelijks rapport (2019): Elke dag ACHT aanvallen of aanslagen jegens Joodse inwoners van Judea & Samaria

In een definitieve oplossing [van het conflict] zullen we geen enkele Israëlische [lees: Joodse] aanwezigheid – burger of soldaat – op ons grondgebied dulden,zei PA-president Mahmoud Abbas tijdens een ontmoeting met de vice-president van Egypte, Adly Mansour in Caïro op 30 juli 2013. Wat een herhaling was van hetzelfde wat hij op 28 juli 2010 tegenover de Egyptische media verklaarde.

Er mogen nooit geen Joden of Israëli’s wonen in het toekomstige Kalifaat Palestina, volgens Abbas. Sommigen zullen dat terecht een Apartheidsbeleid noemen.

In de afgelopen week van 9 tot 16 mei 2019 werden er zesentwintig aanslagen met brandbommen, zesentwintig bekogelingen met stenen en halve rotsblokken, vier brandstichtingen en één poging tot moord, samen in het totaal 57 aanslagen, gepleegd tegen Joodse inwoners van Judea en Samaria.

In het totaal zijn er sinds begin 2019, tussen 1 januari en 16 mei, 844 terroristische aanslagen gepleegd tegen Joden in Judea en Samaria of zowat 8 aanslagen en aanvallen dagelijks!

De Israëlische organisatie Boomerang, die het terrorisme in Judea en Samaria met zijn Weekly Terror Report traceert, deelde ook hoogtepunten in het videoverslag van deze week van zijn BBQ’s voor soldaten die afgelopen donderdag plaatsvonden tijdens de Israëlische Onafhankelijkheidsdag (videoverslag onderaan).

Video: BBQ voor de soldaten in Judea & Samaria


Bronnen:

♦ naar een artikelWeekly terror report: 57 terror attacks over past week – 844 terror attacks reported against Jews in Judea and Samaria so far in 2019. Also, Boomerang shows appreciation for IDF soldiers with BBQs” van 16 mei 2019 op de site van Arutz Sheva

3 gedachtes over “Wekelijks rapport (2019): Elke dag ACHT aanvallen of aanslagen jegens Joodse inwoners van Judea & Samaria

  1. Islamieten die een kuil graven voor Israëlische burgers,vallen er met zekerheid zelf in!!!Islam en vrede is nooit mogelijk ,alleen voor organisatie’s zoals de VN (United Nonsens ) ,omdat deze organisatie Israël in hart en nieren haat !! Ook de VN( United Nonsens )zal wat ze zaait ,gaan oogsten!Ook het zwabberende Europa met haar megalomane leiders zijn meestal tegen de staat Israël,zelfs Hitler zou hebben gesmuld van zulke antisemitische leiders!!Zelfs de naam christelijke ChristenUnie verleent bijval aan de barbaarse islam!!

    Like

Reacties zijn gesloten.