De westerse pro-Palestijnse leugenindustrie draaide weer overuren dit weekeinde

Bushaltes over heel Londen werden besmeurd door pro-Palestijnse-terreur activisten met de slogan “Israël vermoord weer kinderen. Prettig weekeinde” (Israel’s killing children again. Enjoy your weekend). De posters werd geplakt bovenop de bestaande advertentieruimte, als onderdeel van een antisemitische campagne.

De posters werd in heel Londen opgehangen door jihad-aanhangers, gebruikmakend van de steeds populairder wordende methode van gekaapte busborden. Meer van die posters zijn vandaag gezien in treinstations en gebouwen in Londen.

Een “we zullen terugkeren” (We Will Return) -banner [een oproep tot genocide die inhoudt dat moslims Israël zouden moeten vervangen], werd gezien in een metrostation:

Het voorbije weekeinde bombardeerde de Israëlische luchtmacht terroristische doelen van de Islamitische Jihad en Hamas in Gaza als reactie op meer dan 700 raketten afgevuurd vanuit Gaza op Israëlische burgers sinds zaterdagochtend. Vier Israëli’s werden vermoord en honderden zijn gewond geraakt in non-stop raketbeschietingen van Israëlische burgers.

Volgens het door Hamas gerunde ‘gezondheidsministerie’ werden 25 ‘onschuldige burgers‘ [lees: jihadisten] gedood als gevolg van de Israëlische vergeldingsaanvallen. De door Iran gesponsorde Islamitische Jihad (PIJ) heeft openlijk toegegeven dat zeven van de doden leden waar van hun terreurgroep.

Uiteindelijk werd slechts ‘één’ onschuldig kind gedood en dan nog door Hamas zelves. Een zwangere moeder en haar 14-maanden oude baby werden gedood als gevolg van een raket die vanuit Gaza werd afgevuurd naar willekeurige burgerdoelwitten in Israël, maar die faalde en te vroeg neerkwam en op eigen grondgebied explodeerde.

Zoals gebruikelijk proberen anti-Israëlische propagandisten en Israel-haters deze Jihad-geïnduceerde tragedie te gebruiken om Israël te besmeuren. Want: “Tegen dat de waarheid haar broek heeft aangetrokken is de leugen al vier keer tegen lichtsnelheid rond de wereld gereisd.


Bronnen:

♦ naar een artikelLondon bus stops vandalized by Muslim terror fans: ‘Israel’s killing children again’” van 6 mei 2019 op de site van Behind The News (BTN)

Een gedachte over “De westerse pro-Palestijnse leugenindustrie draaide weer overuren dit weekeinde

  1. Londen, overspoeld door haat en Moslims en verdeeld door Brexit.
    Gezien hun geschiedenis krijgen ze precies wat ze verdienen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.