Terwijl de jihad erop vooruit gaat, neemt ook ook het stigma rond het bekritiseren van de islam toe

Plaatje hierboven: Leden van de islamitische terreurgroep National Thowheeth Jama’ath (NTJ) pleegden zelfmoordaanslagen tegen christen kerken in Sri Lanka tijdens het Paasfeest op 21 april 2019. De dodentol staat momenteel op 359 en meer dan 500 gewonden. ISIS/Daesh heeft intussen de aanslag opgeëist [beeldbron: Deccan Herald]

Terwijl de jihad erop vooruit gaat, neemt ook ook het stigma rond het bekritiseren van de islam toe” [Pamela Geller op 23 april 2019 over de terreuraanslagen in Sri Lanka – bron]

Guus Velraeds op 23 april 2019:

“Waarom ik mij niet wil uitspreken tegen islamisering? Omdat ik bang ben voor mijn loopbaan. Omdat ik niet voor nazi, fascist, tokkie en islamofoob wil worden uitgemaakt. Omdat ik denk dat het allemaal nog goed komt. Omdat ik denk dat moslims aardige mensen zijn, want ik ken een paar “hoog” opgeleiden.

Omdat ik denk dat de islam een geloof is als elk ander. Omdat ik denk dat christenen ook veel wandaden hebben begaan vroeger. Omdat ik niet wil dat Geert Wilders in de kaart wordt gespeeld. Omdat ik niet wil dat Hans Janmaat achteraf toch gelijk heeft gekregen met koppen die rollen over straat.

Omdat ik niet van mening wil veranderen over dat alle mensen gelijk zijn, want dan wordt het lastig in mijn hoofd en moet ik een standpunt innemen. Omdat ik in een nette buurt woon, waarin veel mensen anti-Israël en pro-islam zijn.

Omdat Pim Fortuyn een verkeerde nicht was die de islam en massa-immigratie bekritiseerde. Omdat ik graag bij de elite wil horen, ook al neemt ze foute beslissingen en schaadt ze het volk. Omdat ik niet wil erkennen dat ik mezelf voor de gek houd.”


Bronnen:

♦ naar een artikelSri Lanka Massacre – Watch: Smiling Muslim terrorists enter hotel before blowing themselves up” van 24 april 2019 op de site van Behind The News

♦ naar een artikel “Dodentol aanslagen stijgt naar 359, “een van daders studeerde in het Verenigd Koninkrijk en Australië” van 24 april 2019 op de site van Het Laatste Nieuws (HLN)

♦ naar een bericht van Guus Velraeds van 23 april 2019 op de site van E.J. Bron

Een gedachte over “Terwijl de jihad erop vooruit gaat, neemt ook ook het stigma rond het bekritiseren van de islam toe

  1. Precies, zo is het en niet anders!

    Veel dank voor het pibliceren, maar voor wie dit eigenlijk bedoelt is, die zullen het nooit te lezen krijgen…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.