IDF sluit Palestijnse autonome gebieden af in Judea & Samaria en Gaza voor de Joodse Pasen

Het Israëlische Leger (aka de IDF of Tsahal in het hebreeuws) handhaaft naar aanleiding van Pesach (het Joodse Paasfeest) een totale sluiting van de Palestijnse gebieden in Judea & Samaria (aka de Westelijke Jordaanoever) en van de Gazastrook.

Palestijnen en Arabieren hebben namelijk de nare gewoonte ontwikkeld om speciaal op de Joodse feestdagen uiterst bloedige aanslagen te plegen. Ze doen dat niet zozeer uit haat Jegens Israël, maar wel om hun intrinsieke haat jegens Joden en het Jodendom an sich te onderstrepen. Israël als het schijnbare voorwendsel, maar het werkelijke doelwit is en blijft het Jodendom.

De sluiting, een gebruikelijke antiterrorismeprocedure tijdens Israëlische en Joodse feestdagen, zal naar verwachting duren tot 27 april. Werknemers van de Palestijnse Autoriteit worden gedurende de periode van 8 dagen niet in Israël toegelaten om terreuraanslagen tijdens de Joodse feestdagen te voorkomen.

De overgang van Judea en Samaria naar andere delen van Israël is alleen toegestaan ​​voor humanitaire, medische en uitzonderlijke gevallen, onder voorbehoud van de goedkeuring van de coördinator van regeringsactiviteiten in de gebieden. Beveiligingsmaatregelen vinden plaats in en rond de oude stad van Jeruzalem tijdens de Joodse feestdag.

Een explosief dat bevestigd was aan een tros ballonnen die door moslimterroristen vanuit Gaza werd gelanceerd, landde in de zuidelijke Israëlische stad Ashkelon. Soldaten van de politie werden geroepen om de bom onschadelijk te maken.

De politie waarschuwt de Israëli’s om brandende vliegers, banden of brandende ballonnen niet aan te raken en onmiddellijk te melden aan de politie-noodlijn. Foto’s van apparatuur en explosieven die door moslimterroristen langs de veiligheidsgrens worden gebruikt, werden online gepubliceerd door Gaza-terroristen.

Grote aantallen IDF soldaten met bulldozers arriveerden donderdagnacht in Hebron om het huis van de moslimterrorist gedeeltelijk te slopen. Arafat Irfaiya, de Palestijnse terrorist die op ongewoon brutale wijze de 19-jarige Israëlische Ori Ansbacher op 7 februari ’19 verkrachtte en vermoordde.


Plaatje hierboven: Terrorist Arafat Irfaiya (Hamas) uit Hebron vertelt: “Ik nam een mes en verliet mijn ouderlijk huis in Hebron. Ik wilde een martelaar worden en daarvoor moest ik eerst een Jood doden. Gelukkig liep ik in een bos Ansbacher tegen het lijf en daar heb ik haar dan met mijn mes gedood” [beeldbron: Yonatan Sindel/Flash90]


Bronnen:

♦ naar een artikelExplosive device attached to balloons lands in Ashkelon” en een artikel4 wanted terrorists arrested in Judea-Samaria – General closure imposed during Passover” en een artikelIDF 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒂𝒍𝒍𝒚 demolish home of Muslim terrorist who brutally raped and murdered Ori Ansbacher” van 19 april 2019 op de site van Behind the news (BTN)

Een gedachte over “IDF sluit Palestijnse autonome gebieden af in Judea & Samaria en Gaza voor de Joodse Pasen

  1. De fikkiestijners hadden vandaag ( 20 april ) een dag vrijaf in verband met herdenking van Adolf Hitlers geboortedag !! uweetwel ; mooie toespraken , voorlees-sessies uit mein kampf en meer ! Israel kan een dagje rustig Pesach vieren !

    Like

Reacties zijn gesloten.