Is terreur en geweld het resultaat van Palestijnse miserie? Nee, da’s een fabel [2 x video]

Zevenenzeventig stenen werpende aanslagen werden gemeld in Judea en Samaria in de afgelopen twee weken. Bij een ander incident werd het raam van een auto met een hamer ingeslagen en brak de hand van de bestuurder.

Veertien aanslagen met brandbommen, twee steekpartijen en twee schietaanslagen werden gepleegd tegen Joodse inwoners van Judea en Samaria. In totaal zijn er sinds begin 2019 596 terroristische aanslagen gepleegd tegen Joden in Judea en Samaria of zowat 200 aanslagen maandelijks.

Ook in de editie van dit terreurverslag van deze week: Is het Arabische terrorisme in Judea en Samaria het resultaat van de moeilijke levensomstandigheden in Palestijnse gebieden, zoals velen in het Westen geloven? Tot slot, een Israëlisch-Arabische moslima, pakt uit met de waarheid over Israël.

Video: Is terreur het resultaat van miserie?
Boomerang’s Weekbericht [4-11 april 2019)

Video: Een onbevreesde moslima onthult de waarheid over Israël. In deze zeldzame video sprak een islamitische Israëlische vrouw Sara Zoabi in het Arabisch met haar broeders die de staat Israël prijzen en verheerlijken voor zijn 69ste verjaardag


Bronnen:

♦ naar een artikelIs terror the result of misery?” van 11 april 2019 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Is terreur en geweld het resultaat van Palestijnse miserie? Nee, da’s een fabel [2 x video]

  1. Miserie is het resultaat van terreur en geweld ! zolang de pally’s geweld en terreur toepassen zal miserie een deel van hun leven zijn ! leef in Vrede of poog daartoe !

    Like

Reacties zijn gesloten.