IDF arresteert 19 gezochte terroristen en verijdelt verscheidene aanslagen nabij Jeruzalem

Plaatje hierboven: woensdag, 10 april 2019. Een jonge Palestijnse vrouw werd geneutraliseerd en gearresteerd nadat zij gewapend met een mes een bewaker had aangevallen aan het controlepunt a-Za’ayyim nabij Jeruzalem [beeldbron: screenshot BTN]

De IDF arresteerde 19 islamitische terroristen ’s nachts in Judea, Samaria en de Jordaanvallei, die gezocht werden voor betrokkenheid bij terrorisme en gewelddaden gericht tegen burgers en veiligheidspersoneel. De terroristen werden overgedragen aan veiligheidsagentschappen voor verder onderzoek.

Daarnaast namen de IDF, de grenspolitie en de Israëlische politie deel aan een doorgedreven speurtocht naar illegale wapens in de gebieden van de regionale Brigade van Menashe in Samaria en namen ze een lokaal gemaakt ‘Carlo’ machinepistool en andere wapens in beslag.

Gisteren probeerden moslimterroristen Joden te vermoorden door een pijpbom te gooien naar een bus die langs het Arabische dorp Jensafout op de weg Qalqiliya-Shechem in Samaria reed. De bom ontplofte niet. Er waren geen gewonden maar de bus was beschadigd.

In een ander incident werd een met een mes-zwaaiende vrouwelijke moslimterrorist geneutraliseerd en gearresteerd nadat zij een bewaker had aangevallen bij het controlepunt a-Za’ayyim bij Jeruzalem (plaatje bovenaan).

Eerder op dinsdag 9 april arresteerde IDF-soldaten ’s nachts twee Palestijnse terroristen in Judea en Samaria, die gezocht werden voor betrokkenheid bij terrorisme en gewelddaden gericht tegen burgers en veiligheidspersoneel. Als onderdeel van een voortdurende campagne tegen illegale wapens namen de IDF-soldaten en de grenspolitie een pistool in beslag.

Ook op dinsdag hebben de IDF en de grenspolitie een poging ondermijnd om wapens van de Palestijnse Autoriteit naar Israël te smokkelen. Een chauffeur en een moslimterrorist die met zijn vrouw, een jong kind en een baby reisde, werden gearresteerd na M-16’s, 15 cartridges en honderden kogels van 5,56 mm in hun auto (plaatje hieronder).

In beslag genomen vuurwapens


Bronnen:

♦ naar een artikel19 wanted terrorists arrested overnight in Judea, Samaria, Jordan Valley -Weapons seized” van 11 april 2019 en een artikelMuslim terrorists continue attempting to murder Jews: Pipe bomb thrown at bus in Samaria” en een artikelWATCH: Stabbing attack thwarted – Female Muslim terrorist neutralized” en een artikelMuslim terrorists continue attempting to murder Jews: Driver injured in hammer attack” van 10 april 2019 en een artikelSmuggling foiled near Jerusalem: 2 Muslim terrorists arrested with 3 weapons, a young child and a baby” van 9 april 2019 op de site van Behind The News (BTN)

2 gedachtes over “IDF arresteert 19 gezochte terroristen en verijdelt verscheidene aanslagen nabij Jeruzalem

  1. Mensen die niet bekend zijn met wat er zich precies afspeelt in het M.O. zouden eens “150 Palestijnse fabels ” moeten lezen.
    Is al enkel jaren uit en niemand heeft er tot nu toe onwaarheid in gevonden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.