Feminisme in de Gazastrook, jihadi stijl [in beeld]

De Al Quds Brigades en hun politieke factie de (Palestijns sjiitische) Islamitische Jihad (PIJ), nà het soennitische Hamas de belangrijkste terreurgroep die het meest actief is en [door Iran] het best bewapend werd, hielden vorige week een festival onder de naam “Vrouwen van de Jihad“.

De conferentie bewees het diepe respect dat jihadisten in Gaza hebben voor vrouwen. De conferentie werd eerst ingeleid door ‘Mama al-Jihad’. Echter, zoals daarna in eerste sketch is te zien, zijn de jihadivrouwen van de PIJ nog steeds ongeëvenaard in het poetsen en bloenen van vloeren, huis-, tuin- en keukenactviteiten.

De bedactiviteiten werden niet in beeld gebracht maar het is algemeen geweten dat jihadivrouwen kampioenen zijn in het paren met hun stoere krijgers en in het baren aan de lopende band van kleine jihadistjes. De poetsdemonstratie werd daarna gevolgd door een brokje Palestijnse cultuur met zang en dans.

Maar behalve de klassieke was-en-de-plas moeten de jihadivrouwen zeker niet onderdoen voor hun mannen. Zoals te zien op de volgende plaatjes kunnen ze zelfs wapens vasthouden, ermee zwaaien, zwieren en zelfs dansen!

Daarna werden de diploma’s uitgereikt aan de verdiensteliujke vrouwen. Uiteraard waren ook de vrouwen in het publiek enorm enthousiast. Tenminste, we nemen toch aan dat ze dat waren.


Bronnen:

♦ naar een bericht van EoZ “Feminism, jihadi style (photos)” van 7 april 2019 op de site van Elder of Ziyon

Een gedachte over “Feminisme in de Gazastrook, jihadi stijl [in beeld]

  1. Zelfs op hun eigen terrein hebben ze blijkbaar een bewapende bewaker nodig. Waarom? Bewaakt die de harem? Wat zou in zijn eentje kunnen uitrichten als er plotseling boze Israëli’s tevoorschijn zouden komen? Het idee alleen al. Belachelijk. Die vent staat voor schut. [bovenste plaatje]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.