West-Europa importeert islamitisch antisemitisme en islamitische terreur

Europa importeert nieuw antisemitisme.Het is een haat die door de massa immigratie nu in Europa haar rentree maakt. Het gevolg? Bedreigingen en aanslagen op joodse scholen, instellingen en personen.Al jaren in West-Europa, synagogen,joodse scholen en andere joodse instellingen moeten tegenwoordig zwaarbeveiligd worden en dat is niet omdat de bruinhemden weer door de straten marcheren.

Het waren geen autochthone rechtsextremisten die in 2012 een leraar en drie kinderen doodschoten in een Joodse school in Toulouse; die in 2014 vier mensen bij het Joodse Museum in Brussel vermoorden; die in 2015 in Parijs vier mensen in een Joodse supermarkt doden; die in Kopenhagen in datzelfde jaar een synagoge aanvielen en twee mensen ombrachten; of die in 2018 in Parijs de 85-jarige Holocaustoverlevende Mireille Knoll onder het aanroepen van de naam van Allah vermoorden omdat ze Joods is…

De Arabische haatcampagne tegen Joden niet een gevolg van het Arabisch-Israëlisch conflict, maar de oorzaak. Het kan niet worden ontkend dat anti-Joodse sentimenten deel uitmaken van de islam. De Koran vervloekt joden en staat vol met oproepen tot geweld tegen de joden.En meer dan 1.400 jaar van indoctrinatie zijn niet zonder gevolgen gebleven.

Meer islam waar dan ook betekent méér antisemitisme, méér haat en méér geweld/terreur… De aanslagen op de Joden zijn onderdeel van een groter plan. De wereldwijde jihad staat op de agenda. Voor het eerst na de Tweede Wereldoorlog komt een aantal zaken bij elkaar: de wereldwijde jihad, het terrorisme als strategisch wapen, de haat tegen Israël en de poging de Joden in de diaspora te treffen.

We zagen er iets van in de jaren tachtig en negentig, maar nu is er sprake van een strategische keuze. Aan de combinatie zit niets toevalligs.We weten al 14 eeuwen lang waar ze mee bezig zijn en nog hebben we niets geleerd. Hoe dom moet je zijn om dan nog weg te kijken?…

Als je Joden hier in Europa aanvalt betreft Israel is het antisimitisch! Het waren Joden, niet Israëli’s, die werden vermoord tijdens de terroristische aanslagen in Toulouse, Parijs, Brussel en Kopenhagen.Frankrijk is het land waar het geweld en de intimidaties tegen joodse burgers vorig jaar bijna verdubbelde tot 541 incidenten.

Dat is er tenminste iedere dag een en een deel van het jaar meerdere op een dag.Zo werden in 2014. in Groot-Brittannië 1.168 antisemitische incidenten geregistreerd, een verdubbeling vergeleken met de 535 in 2013. Het ging daarbij om scheldpartijen, hatemails, bedreigingen via sociale media, maar ook om 81 gevallen van geweldpleging jegens Britse Joden.In 2018 waren er in Nederland 19 procent meer gevallen van antisemitisme dan in 2017.

Er is in Nederland ook georganiseerd antisemitisme aanwezig binnen elementen van de de BDS-beweging. Op de Dam en het Leidseplein demonstreren wekelijks pro-Palestijnse BDS-activisten, die hakenkruizen en kakkerlakken gebruiken in hun protest tegen Israël.Antizionisme ís het antisemitisme van onze tijd…

Lees hier het volledige artikel


Bronnen:

♦ naar een artikel (ingekort) “West-Europa importeert islamitisch antisemitisme en islamitische terreur” van 30 maart 2019 op de site van The Balkans Chronicles

2 gedachtes over “West-Europa importeert islamitisch antisemitisme en islamitische terreur

  1. Dat schrijf ik hier al een hele tijd door migratie uit voornamelijk moslimlanden zal de haat verder toenemen zie maar wat de Turkse dictator Erdogan allemaal beweerd over de Joden schandalig die man.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.