Pallywood in Bethlehem: paramedicus trekt zijn vest uit en begint stenen te gooien

Plaatje hierboven: Fake News in The Guardian (en andere linkse media) van 27 maart 2019: “Israëlische soldaat doodt Palestijnse medicus nabij Bethlehem” [beeldbron: The Guardian]

Gewelddadige rellen braken op woensdagochtend uit in de wijk Dheisheh in Bethlehem tijdens een reeks invallen om gezochte terroristen te arresteren, waarbij moslimterroristen brandbommen, stenen en explosieven gooiden naar de IDF-soldaten die in het gebied opereerden.

De soldaten reageerden met rel verspreidingsmiddelen (traangas etç) en maakte live-beelden van de belangrijkste oproerkraaiers. Het gezondheidsministerie van de Palestijnse Autoriteit en officiële media berichtten dat tijdens de gewelddadige rellen een PA-Arabier werd  doodgeschoten en nog eens drie gewonden vielen.

Sajid Abdul Hakim Mezher

De dode was volgens Arabische rapporten werd de 17-jarige paramedicus Sajid Muzher (plaatje rechts). Hij raakte ernstig gewond door IDF-geschut en stierf later aan zijn verwondingen.

Het bericht van de PA werd klakkeloos overgenomen en massaal verspreid door de linkse pers: “Israeli army kills Palestinian medical volunteer wearing a reflective vest“ en ook “An innocent paramedic of the Red Crescent was eliminated south of Jerusalem.

Maar achteraf bleek het niet om de dood van een “onschuldige paramedicus” te gaan, zoals de Arabische pers en in hun zog de westerse linkse pers beweerden. De simpele waarheid werd onthuld in exclusieve beelden verkregen door 0404.

Op de bewuste beelden (vanuit de lucht gemaakt met een Israëlische drone) is te zien hoe de zogenaamde ‘paramedicus’ van de Rode Halve Maan “zijn vest uittrekt en het op de grond laat liggen en prompt stenen begint te gooien naar de Israëlische soldaten.” Niet echt iets wat je zou verwachten van een “vrijwillige hulpverlener”.

Pallywood is een zogenaamde Palestijnse propagandastrategie met als doel de pers en de publieke opinie voor de gek te houden. En dat doen ze veel, systematisch en met succes.


Bronnen:

♦ naar een artikelPALLYWOOD EXPOSED: Muslim paramedic-terrorist takes off his vest and began throwing rocks” en een artikelMuslim terrorist eliminated during counter-terrorism operation south of Jerusalem” van 27 maart op de site van Israel Behind The News (BTN)

Een gedachte over “Pallywood in Bethlehem: paramedicus trekt zijn vest uit en begint stenen te gooien

 1. De moraal van het verhaal…….niets is wat het lijkt!

  De paramedicus blijkt een stenengooiende terrorist.
  The Guardian blijkt geen kwaliteitskrant maar een roddelblad.

  De enige waarheid is dat al het gedraai & gekonkel van Pallywood & friends hen mooie mediabeelden opleveren maar geen meter vooruit helpen…..zelfs niet financieel, want de winst gaat naar de media.

  De palestijnen zijn het kannonenvoer waar de media & hun eigen leiders van leven………..en goed!

  Like

Reacties zijn gesloten.