Het VN-rapport over Gazaanse ‘Mars van de Terugkeer’ voor dummies +video

Soms gaat satirische humor compleet tot de kern van de zaak. En misschien, in het geval van dit laatste VN-rapport over Gaza, zullen mensen het tot de kern toe kunnen begrijpen. Kortom: De Verenigde Naties zijn helemaal gek geworden!

Telkens als er de spanningen tussen Israël en de Palestijnse Arabieren weer toenemen, lijken de Verenigde Naties er ‘bovenop’ te willen zitten. Behalve, dat ze enkel Israël eruit selecteren en viseren. Voor oorlogsmisdaden. Dewelke Israël nooit heeft begaan. Blijkbaar, als een land zich tegen terroristen verdedigt, gelooft de VN dat dit een oorlogsmisdaad is. Maar terroristen infiltreren de grens met de bedoeling zoveel mogelijk mensen te vermoorden? (plaatje bovenaan). De Verenigde Naties negeren dat feit volledig.

Dit laatste rapport bestaat uit de ene leugen na de andere leugen – net als de rest van dit. De protesten waren verre van vredig. De Palestijns-Arabische terroristen probeerden de grens met messen te infiltreren. Ze stuurden ballonnen en vliegers vol met explosieven en brandbommen. Het Israëlische leger schoot pas terug toen ze moesten, en ja, mensen werden gedood. Maar de terroristen van Hamas geven toe dat ze bijna allemaal terroristen waren!

Burgers mogen niet in de vuurlinie staan. Maar Hamas plaatst mensen opzettelijk op een kwetsbare plek, zodat de Israëli’s niet zullen schieten of zodat onschuldige mensen zullen sterven en de media Israël de schuld zullen geven. Israël kan gewoon niet lijken te winnen in de ogen van het publiek. Want wat er ook gebeurt, de VN handelen alsof ze niets weten over het kwaad waar Israël tegen vecht.

De VN beweren dat Israël de doorslechte entiteit is, niet de Hamas-operatieven. En op dit punt wordt het steeds belachelijker. De terroristen geven toe dat ze geen vredevolle intenties hebben. Ze geven openlijk hun ware bedoelingen vrij. Ze willen dat Israël en het Joodse volk vernietigd worden. Waarom beweren de Verenigde Naties “daar niets van te weten”? Wanneer wordt de wereld wakker met de waarheid?

Video:The UNHRC Report on Gaza ‘March of Return’ For Dummies


Bronnen:

♦ naar een artikel van Leah Rosenberg “The UN Report on Gaza ‘March of Return’ For Dummies” van 5 maart 2019 de site van Israel Unwired

♦ naar een artikel van Alan Baker “The UN Human Rights Council Report on Israel’s Response to the Gaza Border Riots – Another biased, malevolent, and unprofessional UN report” van 11 maart 2019 op de site van JCPA

2 gedachtes over “Het VN-rapport over Gazaanse ‘Mars van de Terugkeer’ voor dummies +video

  1. Ja mensen, duidelijker kunnen wij het niet maken!

    “Wij leden van de UN, UNESCO, UNHRW & UNHRC zijn anti Israel omdat wij ‘allergisch’ zijn voor Joden. Daarom zullen wij liegen & bedriegen over facten & feiten, nieuwe regels creëren, ieder rapport manipuleren en iedere palestijnse terrorist eren.

    Alleen zo kunnen wij onze ziekelijke haat t.a.v. dat land vol Joden een uitlaatklep geven.

    Like

Reacties zijn gesloten.