Een illegale Israëlische nederzetting op de maan? VN, PLO en de EU slaan alarm: Kukeleku!

Ligt het aan mij of is er nog iemand anders in de Verenigde Naties om Israël te veroordelen voor het illegaal bezetten van de ruimte? Erger nog, ze plannen illegale expansie daar – op de maan! Het Zionistische regime is schuldig aan het brutaal verspreiden van zijn racistische boodschap door het hele zonnestelsel!

(De uitdrukking ‘Am Yisrael chai’ is natuurlijk racistisch, omdat het impliceert dat alle anderen dood zijn. En sinds wanneer heeft ‘Jisraël’ het recht om te leven, laat staan ​​te bestaan?) Bovendien maakt hun ruimtevaartuig zich schuldig aan apartheid, omdat ze alleen een Joodse bijbel aan boord hebben, terwijl de koran en andere heilige boeken waren uitgesloten. Wat een fanatisme!

En waarom waren er geen Palestijnen aan boord van het onbemande vaartuig? Etnische zuivering!! En hoe durven ze het Beresheet (‘In den Beginne was er…’), de naam van het eerste boek van de Hebreeuwse Bijbel, wat Joods dominantie of historische prioriteit betekent? Iedereen weet dat ‘In het begin’ er alleen Palestijnse Arabieren waren! Joden zijn gewoon kolonisten en nu proberen ze de maan te koloniseren! ‘

Waar zit de UNESCO om deze travestie af te keuren? Wat denken die Joden eigenlijk dat ze daarboven doen? Israël is misschien wel de vierde natie die op de maan landt, maar zij zijn de eerste en-enige natie die op onwettige wijze Space Palestina bezet in een schaamteloze overtreding van het internationale recht!

Ik wacht gewoon op alle Helen Thomas’s van de wereld om die Joodse ruimtekolonisten te vertellen “maak dat je weg bent uit de ruimte en keer terug naar Polen!” Natuurlijk zullen we horen van Louis Farrakhan die die “Joodse duivels” vertelt om om hen verdommese terug uit de ruimte te krijgen en hen terug te sturen naar de hel waar ze thuishoren. Lieve hemel toch!

Dit maakt allemaal deel uit van een slinkse Joodse samenzwering om de Melkweg te domineren. Ja, het gaat allemaal om die ruimtevarende Benjamins, schat. En sinds wanneer mag Israël ruimteschepen hebben terwijl Arabieren er geen hebben? Zo drijven ze de spot met islam, Allah en zijn Profeet Mohammed! En hoe durven ze te proberen op de maan te landen? De maan is van de islam! Laten we de ‘Islamitische Halve Maan’ niet vergeten! Die maanlandende Joden maken zich schuldig aan schaamteloze culturele toe-eigening!

Israël probeert sympathie te krijgen van ruimte-enthousiastelingen … Israëli’s maken zich schuldig aan space-washing! Daar gaan ze opnieuw en proberen de wereld te hypnotiseren. En nu proberen ze ook de maan te hypnotiseren!

Bovendien zal Israël nu ongetwijfeld worden beschuldigd van het verplaatsen van de inheemse maanbewoners. Hoewel het nog niet bewezen is of buitenaards leven ook maar ergens bestaat, maakt het niet uit. Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat Israël wordt beschuldigd van het verdrijven van een niet-bestaande inheemse ehtno-nationale identiteit.

De aanwezigheid van de Zionistische entiteit op de maan is onwettig! Israël hoort niet thuis in het Midden-Oosten, of ergens anders in het universum! Deze hemelse kolonisten kunnen onmogelijk worden vermenselijkt! (Het maakt niet uit dat er geen mensen aan boord zijn). De enige uitweg uit deze kosmische impasse is een ‘Twee-Manen Oplossing‘.

Natuurlijk moeten alle maanbewuste progressieven hun BDS-inspanningen opvoeren om te protesteren tegen deze deplorabele maantolerantie. Over maan gesproken, is deze waanzin niet al te bekend? Zeker klinkt het als gekke deuntjes voor mij, maar het enge is dat aardbewoners het kopen! Bah!

Kibitzing terzijde, laat me afsluiten met een citaat uit Kiddush Levana, een zegen die traditioneel wordt gereciteerd boven een wassende maan: “Net zoals ik naar je toe spring en je toch niet kan aanraken, zo kunnen ook al onze vijanden en hun retoriek ons ​​niet kwetsen.”

Mazal tov naar Israël voor deze epische en hemelse prestatie!

Aankomst Beresheet maanlander voorzien op 11 april 2019


Bronnen:

♦ naar een artikel van Michoel Green “The newest illegal Israeli settlement – Israel’s moon launch is epic and other-worldly, but so is the world’s obsession with Israel” van 2 maart 2019 op de site van The Jerusalem Post

4 gedachtes over “Een illegale Israëlische nederzetting op de maan? VN, PLO en de EU slaan alarm: Kukeleku!

 1. Waar is UNESCO om deze Israelische travestie te veroordelen?
  Eérst wachten of de landing slaagt…..en dan komt die vanzelf!

  Bovendien word er in de UN/EU een programma geprepareerd om de maan te boycotten!

  Yep, na de van levensbelang zijnde discussie in Europa over zomer/wintertijd word nu een motie voorbereid waarin er alléén 24 uur zonlicht word getolereerd.

  De maan heeft afgedaan nadat Joods/Israelische intelligentie & progressie haar besmeurt heeft.

  Like

 2. De nodige humor mag hoor! Want inderdaad men zou indien ze konden de Joden nog beschuldigen van nederzettingsbeleid op de maan , om je een kriek te lachen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.