Franse jihadist die holocaust overlevende vermoordde gisteren neergeschoten

Een Franse jihadist die een Joodse overlevende van de Holocaust tot de dood heeft gefolterd, heeft twee gevangenbewaarders neergestoken nadat zijn vrouw dinsdagmorgen een mes naar binnen had gesmokkeld, wat leidde tot een impasse in een Franse maximale beviligde gevangenis nadat het paar zich in een bezoekkamer had gebarricadeerd.

De terrorist, de 27-jarige Michael Chiolo, bekeerde zich tot de islam en werd beschreven als een radicale ‘jihadi’. Op dinsdag mocht de zwangere vrouw van Chiolo haar man in privé ontmoeten voor een echtelijk bezoek in een van de familiekamers in de gevangenis Alencon-Conde-sur-Sarthe, in Normandië.

Nadat zijn vrouw een keramisch mes in de gevangenis had gesmokkeld en een ziekte had gefingeerd, belde Chiolo gevangenisbeambten met de mededeling dat zijn vrouw zich niet goed voelde. Toen twee gevangenisfunctionarissen dinsdagochtend om ongeveer 9.45 uur de familiekamer binnengingen, stak Chiolo hen neer, waarbij hij een in de borst verwondde, de ander in het gezicht en de rug. Tijdens de aanval schreeuwde Chiolo ‘Allahu Akbar‘.

Het paar barricadeerde zich vervolgens in de ruimte voor het familiebezoek, wat leidde tot een urenlange impasse met de politie. Franse anti-terroristische RAID-teams en zelfs legereenheden werden ingezet in de gevangenis Alencon-Conde-sur-Sarthe en rond 18.00 uur. dinsdagavond bestormden antiterreurkrachten het familiebezoek gebied waar Chiolo en zijn vrouw zich hadden verschanst.

Contra-terreur-eenheden openden het vuur op het echtpaar toen ze door de deur braken, waarbij Chiolo ernstig werd verwond en zijn vrouw werd gedood. “Er waren explosies en geweerschoten, en toen werd de man gewond maar gearresteerd,” zei een gevangenisfunctionaris, volgens The Daily Mail. “Zijn vrouw overleed aan geweerschoten.”

De Franse regering beschreef het messengecht op dinsdag als een terroristische aanslag. “Het terroristische karakter van deze aanval valt niet te bewtijfelen,” zei de Franse minister van Justitie, Nicole Belloubet. “De antiterrorisme sectie van het parket in Parijs is betrokken bij het incident, dat nog steeds aan de gang is.”

Roger Tarall
Chiolo had een gevangenisstraf van 28 jaar uitgezeten voor de brutale moord op een overlevende van de holocaust in het oosten van Frankrijk. Chiolo was amper twintig jaar oud toen hij in april 2012 samen met twee anderen de 89-jarige Roger Tarall (plaatje hieronder), doodde voor 300 euro en een paar medailles. De drie waren diens appartement in Montigny nabij Metz binnengedrongen.

Tarall die als verzetsstrijder ooit ontsnapte uit het nazi-concentratiekamp van Dachau en verschillende keren onderscheiden werd, overleed door verstikking. Zijn drie overvallers gebruikten hiervoor plaktape, berichtte Het Laatste Nieuws heden. Chiolo werd gearresteerd voor de moord, nadat hij opschepte aan zijn vriendin van het martelen van Tarall tot de dood.

Het zal je maar overkomen. De Holocaust en Dachau overleven en dan gruwelijk vermoord worden door zo’n dikke looser. Het laatste wat Roger vermoedelijk heeft gehoord was die kreet van de debielen die alle islamitische Jodenhaters ter wereld verenigt: Allahu Akhbar…  #grmbl #looser #upset


Bronnen:

♦ naar een artikel van David Roosenberg “Terrorist who murdered Holocaust survivor shot after standoff – French jihadist who brutally murdered Jewish Holocaust survivor used pregnant wife to smuggle knife into prison during conjugal visit” van 6 maart 2019 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikelPregnant wife of Islamic terrorist inmate is shot dead by police after smuggling knife into his jail during conjugal visit so he could stab two guards in France” van 5 maart 2019 op de site van The Daily Mail

♦ naar een artikelGeradicaliseerde bekeerling (27) die cipiers neerstak, toonde “geen enkele wroeging” voor moord op 89-jarige Dachau-overlevende” van 6 maart 2019 op de site van Het Laatste Nieuws

5 gedachtes over “Franse jihadist die holocaust overlevende vermoordde gisteren neergeschoten

  1. verschrikkelijk verhaal, gelukkig is de jihadist niet meer van deze wereld , maar islam staat gelijk aan haat en onderdrukking !

    Like

Reacties zijn gesloten.