Video: Israëlische Arabier is trots om in de Joodse staat te wonen; links ziet ons als huisdieren

De Israëlisch-Arabische Abdul Abed El Rachman is snel om erop te wijzen dat de Arabieren die in Israël wonen leven in een democratie. In een video die in maart is uitgebracht, deelt hij met de wereld hoe hij de minister van openbare veiligheid, Gilad Erdan, een sms heeft gestuurd en prompt een antwoord kreeg.

“Hij deed dat omdat hij [politiek] rechts is”, zei Abdul en voegde eraan toe: “Links mensen zouden niet terugschrijven … ze beschouwen ons als huisdieren.” El Rachman was onvermurwbaar dat, in tegenstelling tot wat anderen misschien denken “er twee miljoen Arabieren zijn in Israël en ze hebben plezier, studeren, werken en doen hun zegje over wat er gaande is in het land waar ze zijn geboren.”

Hij zei ook dat het Joodse volk grote dingen kon bereiken vanwege de eenheid en dat als een Joodse persoon niet gelooft “ik niets heb te zeggen tegen zo iemand. Rechts legt de dingen tenminste op tafel. Het Joodse volk heeft een geschiedenis die hen verbindt met Israël.”

Video: Abdul Abd al-Rahman verliefd op Israël


Bronnen:

♦ naar een artikelWATCH: Arab-Israeli proud to live in Zion the Left sees us as pets” van 4 maart 2019 op de site van The Jerusalem Post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.