Een sprinkhanenplaag van Bijbelse proporties rukt op naar Egypte en… Israël +video

Plaatje hierboven: Een leuke tijd is aangebroken voor allerhande bijgelovige doemdenkers en gelovers in het Einde der Tijden. De Verenigde Natie waarschuwen voor een reusachtige sprinkhanenplaag, de achtste van de tien plagen van Egypte volgens de Bijbel, die het Midden-Oosten bedreigt en vermoedelijk tegen de Joodse Pasen (Pesach) Israël kan bereiken [beeldbron: Daily Express]

Een plaag van sprinkhanen van bijbelse proporties verspreidt zich langs de kust van de Rode Zee van Oost-Afrika in de richting van Egypte en Saoedi-Arabië, meldde vorige week de FAO, de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties.

Er zijn grond- en lucht controle operaties aan de gang als gevolg van de uitbarsting van woestijnsprinkhanen die zich in december aan de Rode Zeekust van Soedan en Eritrea heeft ontwikkeld, meldde de FAO. Een tweede volwassen generatie is blijven doorfokken en de zwermen verplaatsen zich verder door deze gebieden en rukt op naar Zuidoost-Egypte en verder door de centrale en noordelijke kust naar Saoedi-Arabië. Hierdoor nemen de aantallen sprinkhanen langs beide zijden van de Rode Zee toe.

In de afgelopen drie weken is er een escalatie opgetreden in de vorming van de tweede generatie sprinkhanen aan de noordkust van Saoedi-Arabië tussen Thuwal en Masturah, aan de centrale kust bij Lith, aan de zuidelijke kust van Soedan, dichtbij de grens met Eritrea. en aan de centrale kust van Eritrea. Waarschijnlijk beginnen zich op sommige plaatsen nieuwe zwermen aan het einde van de maand te vormen.

Binnen Saudi-Arabië hebben groepen volgroeide volwassen sprinkhanen in de lente de broedgebieden bereikt tussen Zalim en Gassim, waar sommigen van hen zijn begonnen met het leggen van eieren. Onvolwassen volwassenen rijpen langs de westelijke en noordelijke rand van het Lege Kwartier nabij Wadi Dawasir en ten zuidoosten van Riyadh. Controleoperaties hebben sinds december bijna 85.000 hectare behandeld, waarvan er in de afgelopen drie weken 30.000 hectare zijn behandeld in Egypte, Eritrea, Saoedi-Arabië en Sudan.


Bronnen:

♦ naar een artikel van David Israel “Locust Plague of Biblical Proportion to Hit Egypt in Time for Passover” van 26 februari 2019 op de site van The Jewish Press

♦ naar een artikelDesert Locust situation update – Control operations continue against Desert Locust outbreak along Red Sea coast” van 15 februari 2019 op de site Locus Watch van de FAO (Verenigde Naties)

3 gedachtes over “Een sprinkhanenplaag van Bijbelse proporties rukt op naar Egypte en… Israël +video

  1. Bron video: Breaking News, Prophecy in the News, Weird News, New Tech, Space News, UFO’s, Cryptozoology, Occult Sciences, Ancient Discoveries, Natural Phenomenons, Common Sense, Legends and Folktales, and Original Documentaries. I do not always give my opinion in my videos, I just report what historians, scientists, and scholars are discovering or theorizing. I enjoy making and sharing videos and hearing different opinions.

    Wees verstandig en verwijder de video.

    Like

Reacties zijn gesloten.