Video’s: Verbrande velden in bloei in het zuiden van Israël en prachtige watervallen in het noorden

Israël is de thuisbasis van enkele van de mooiste watervallen van het Midden-Oosten, met weelderige oases in een land dat grotendeels woestijn is. De winter in Israël betekent regen, koudere temperaturen en zelfs sneeuwval in gebieden zoals de Hermonberg, waar Israëli’s gedurende bepaalde delen van het jaar van de hellingen skiien.

Terwijl Israël voor 60 procent uit woestijn bestaat, laat de neerslag die in de winter valt de watervallen van het Heilige Land vol met vers ijskoud water stromen als de lente lonkt. Bekijk de adembenemende watervallen van Israël in de onderstaande clip, die helpen om grote delen van de natie na de winter te veranderen in weelderige, groene landschappen.

Video: Waterfalls in Israel

Het was niet zo lang geleden dat veel velden in het zuiden van Israël werden verkoold door de branden vliegers en ballonnen uit Gaza. Nu is het gebied in bloei! Prachtige landbouwgrond en natuurreservaten werden vorig jaar volledig verbrand door de gewelddadige rellen langs de grens tussen Israël en Gaza en vooral door vliegers en ballonnen met brandbommen die werden gelanceerd door terroristen van Islamitische Jihad en van Hamas.

Thans bloeien diezelfde velden opnieuw, waardoor toeristen en de lokale bevolking kunnen genieten. Met de hernieuwde gewelddadige protesten en aanvallen bij de grensomheining, laten we hopen dat het levendige herstel niet van korte duur is!

Video: Natural Environment Near Gaza Seeing Vibrant Recovery


Bronnen:

♦ naar een artikelWATCH: Israel’s Waterfalls Will Take Your Breath Away!” van 25 februari 2019 en een artikelWATCH: Fields Scorched by Terror Balloons Now Bloom in Israel’s South” van 24 februari 2019 op de site van United With Israel

2 gedachtes over “Video’s: Verbrande velden in bloei in het zuiden van Israël en prachtige watervallen in het noorden

Reacties zijn gesloten.