Giulio Meotti: ‘Dag Brussel. Tot nooit meer. Je bent al veroverd!’

Wat is Brussel toch een prachtige stad. De Art Deco en de Grote Markt zijn spectaculair om te zien in de avond. De NAVO en de Europese Unie hebben hun kantoren daar. 39.715 mensen werken in het Europees Parlement. Maar Brussel is niet alleen deze enorme transnationale tearoom.

“56 procent van de Brusselaars is van buitenlandse origine”, zei de Belgische liberale senator Alain Destexhe (MR) tegen het Franse tijdschrift Causeur. Destexhe publiceerde zojuist het boek ‘Immigration et Intégration: avant qu’il ne soit trop tard’ (Immigratie en integratie: vooraleer het te laat is).

“België heeft een grotere migratieschok ervaren dan Frankrijk, Duitsland of Nederland in vergelijking met zijn bevolking! In twintig jaar tijd heeft België 600.000 tot 700.000 mensen ontvangen, dat wil zeggen 5 of 6% van de bevolking, om nog maar te zwijgen van illegale immigranten en asielzoekers … In de openbare scholen van het Brussels Gewest kiest 48% van de studenten voor de cursus islam religie!”

Het einde van België kan worden gedateerd in het jaar 2000. “België keurde drie beleidslijnen goed: de uitbreiding van gezinshereniging werd uiterst eenvoudig, er was een massale regularisatie van illegale immigranten en naturalisatie. Het gecombineerde effect van deze maatregelen zorgt voor een instroom van 1 miljoen mensen in een land van 10 miljoen! Het is een enorme demografische schok die leidt tot een verandering in de samenstelling van het land.”

“De Europese hoofdstad”, schreef Le Figaro, “zal over twintig jaar moslim zijn.” Bijna een derde van de bevolking van Brussel is al moslim, zei Olivier Servais, een socioloog aan de Université Catholique de Louvain. “De beoefenaars van de islam, vanwege hun hoge geboortecijfer, zouden de meerderheid moeten zijn in vijftien of twintig jaar.”

“Sinds 2001 … is Mohamed de meest gebruikte voornaam voor jongens geboren in Brussel.” Op dit moment zijn in Molenbeek 21 gemeentelijke functionarissen op 46 moslims. “België is, net als Frankrijk, een bedreigd land”, zei de Franse journalist Eric Zemmour tegen de Belgische media Dhnet. “Ik begrijp niet hoe uw autoriteiten hun land hebben laten begaan. Het is erger dan in Frankrijk. Wanneer we door bepaalde delen van Brussel dwalen, is het niet langer België.”

Zemmour heeft gelijk. Om terug te gaan naar het boek van Destexhe: het is te laat. Als we de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker en het leger van ambtenaren en parlementsleden niet meetellen, is Brussel al de facto veroverd en verloren…

Plaatje hierboven: Molenbeek, 31 december 2018. In de beruchte Brusselse gemeente Molenbeek braken tijdens nieuwjaarsnacht naar gewoonte alweer hevige rellen uit. Verschillende groepen van allochtone jongemannen zorgden voor chaos door massaal brand te stichten, straatmeubilair te vernielen en winkels te plunderen. Hulpdiensten die ter plaatse wilden komen werden steevast bekogeld, waardoor Molenbeek bijna een no-go zone werd tijdens nieuwjaarsnacht [beeldbron: Sceptr]


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “Bye Bye Brussels. You have already been conquered – At the moment in Molenbeek, 21 municipal officials out of 46 are Muslim” van 22 februari 2019 op de site van Arutz Sheva

♦ een artikel op deze blogOpnieuw ca. 500 ‘Palestijnen’ vroegen en kregen asiel in België de eerste maand van 2019” van 8 februari 2019 en een artikelIn het centrum van Brussel lopen de eens levendige synagogen leeg of worden verkocht” van 6 februari 2019 en een artikelEen Belgische imam riep in 2009 op om ‘de Zionisten’ te verbranden” van 10 januari 2019 en een artikelNa Belgisch verbod op kosjere slacht vragen Joden zich af wat er nog meer komt aanzetten” van 5 januari 2019 en een artikelDe eenzaamheid van de Belgische Joden in hun strijd tegen voortschrijdend antisemitisme” van 15 december 2018

4 gedachtes over “Giulio Meotti: ‘Dag Brussel. Tot nooit meer. Je bent al veroverd!’

  1. En dan menen velen nog dat de taalgrens tussen Frans & Nederlandstaligen in Vlaanderen & Wallonie ‘het probleem van Belgie is.

    Die grens is al lang gepaseerd door mensen voor wie de Belgische grenzen totaal geen betekenis hebben.

    Like

Reacties zijn gesloten.