UNICEF zorgt goed voor alle kinderen van de wereld uitgezonderd de Joodse

Plaatje hierboven: De Palestijnse jeugd houdt erg veel van UNICEF. De hulporganisatie voor kinderen van de Verenigde Naties zorgt er onder meer voor dat de Palestijnse stenengooiers beter gekleed op de internationale forums worden afgebeeld zoals deze minderjarige killer aantoont [beeldbron: UNICEF]

De internationale hulporganisatie voor kinderen, aka de United Nations International Children’s Emergency Fund (UNICEF), werd opgericht na de Tweede Wereldoorlog door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Maar ondanks het feit dat het in het kielzog van de Holocaust is opgericht en ondanks dat er een Nationaal Comité van UNICEF in Israël is (opgericht als een onafhankelijke lokale niet-gouvernementele organisatie die onder meer fondsen werven voor UNICEF uit de privésector), maakt UNICEF klaarblijkelijk een nogal schokkende discriminatie jegens de Joden.

Als je naar job sectie surft op de website van UNICEF, is dit wat je krijgt te zien wanneer je filtert op locatie:

Israël bestaat niet en is vervangen door een Staat van Palestina (ondanks dat er geen nationaal comité van UNICEF bestaat in de ‘Palestijnse gebieden’). Maar het wordt nog erger. Dit is de huidige open vacature in ‘Palestina’ (aka ‘Oost-Jeruzalem’, volgens UNICEF):

Naast het opnieuw noemen van de niet-bestaande ‘Staat van Palestina’ (hoewel ze de standaardtijd van Israël niet kunnen vermijden!) wordt de taak gespecificeerd als “open alleen voor Palestijnen“. Geen Joden toegestaan! Dit is regelrechte discriminatie van Joden.

Danny Kaye zou zich omkeren in zijn graf. Hoe kon dit zelfs toegestaan worden? Als je echt wilt doneren aan UNICEF, is het nu een goed moment om daarmee te stoppen.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Aussie Dave “UNICEF’s Blatant Discrimination Against Jews” van 10 februari 2018 op de site van Israellycool

Een gedachte over “UNICEF zorgt goed voor alle kinderen van de wereld uitgezonderd de Joodse

  1. UNICEF zorgt goed voor alle kinderen.

    Kijkend naar het bovenstaande lijstje waag ik dit ten sterkste te betwijfelen en mag je blij zijn dat de kinderen van Israel daar gelukkig niet op staan.

    Ik wens de kinderen van Jordanie, Egypte, Irak, Lybie, Jemen, Somalie, Sudan e.a. en ook de gehersenspoelde palestijnse terroristjes daar dan ook zo snel mogelijk vanaf te kunnen daar UNICEF in de eerste plaats goed voor zichzelf zorgt en hun ellende in stand moet houden om dit te kunnen doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.