Iraanse militaire bevelhebber bedreigt Israël met totale vernietiging +video

De plaatsvervangend commandant van het Iraans revolutionair bewakingskorps (IRGC), Hossein Salami, waarschuwde onlangs Israël dat elke nieuwe oorlog zou leiden tot de vernietiging van de Zionistische Entiteit (Iraans voor ‘Israël’).

Salami’s opmerkingen werden gemaakt in een toespraak die in november 2018 werd uitgezonden op Iraanse Ofogh TV. Het Midden-Oosten Media Research Institute (MEMRI) heeft op woensdag 30 januari ’19 een vertaalde video van de opmerkingen gepubliceerd.

De Iraanse commandant zei dat er Libanezen, Irakezen, Afghanen, Pakistani, Iraniërs en Jemenieten in Syrië zijn, en dat het “verenigde islamitische leger dat nodig is om de kwaaddoeners weg te vagen,” is gevormd.

Hij voegde eraan toe dat de Zionisten weten dat elke nieuwe oorlog die ze beginnen niet alleen in Libanon zou plaatsvinden maar dat die zou leiden tot de vernietiging van Israël. Salami zei verder dat de machtsbasis van de revolutie zich heeft uitgebreid van het oostelijke Middellandse Zeegebied tot aan het noorden van de Rode Zee, en dat de islamitische wereld wordt gevormd “als basis voor een nieuwe beschaving”.

“Het bereik van onze raketten is toegenomen … Het is duidelijk dat dit niet ons enige vermogen is, maar het is degene die onze vijand vreest,” zei hij. Iraanse functionarissen bedreigen Israël regelmatig, waaronder Salami, die in april 2018 de Joodse staat waarschuwde dat zijn militaire bases binnen handbereik waren.

IRGC Deputy Commander Hossein Salami:
The Zionists Know Any New War Would Lead to Their Annihilation


Bronnen:

♦ naar een artikel van Elad Benari “Watch: Iranian commander threatens Israel with annihilation – Deputy Commander of Iranian Revolutionary Guards: Zionists know that any new war will lead to Israel’s annihilation” van 31 januari 2019 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikelIRGC Deputy Commander Hossein Salami: The Zionists Know Any New War Would Lead to Their Annihilation” van 7 november 2018 op de site van MEMRI

7 gedachtes over “Iraanse militaire bevelhebber bedreigt Israël met totale vernietiging +video

 1. Europa zweeg tussen 1933 – 1945 ,Europa zwijgt vanaf 1945 tot nu toe 31 januari 2019 !!!! Europa heeft de meest jodenhatende religie binnen gehaald en gefaciliteerd, de goddeloze islam met als boegbeeld ; een massamoordenaar ,pedofiel en pathologische leugenaar ,nl De krijgsheer Mohammed !Ruim 1,8 miljard volgelingen zijn hiermede doodsvereerders( en slachtoffer) met alle eventuele kwalijke gevolgen van dien!!!Nu al hebben wij in Europa moeite ,de uitwassen van de gewelddadige islam te monitoren !Hopelijk niet ,maar waarschijnlijk wel,is een afgrijselijke islamitische aanslag aanstaande!!Ambtsdragers die deze religie hebben toegestaan zijn behoorlijk in de war ,nog maar niet te spreken over de verwarde depressieve islamitische aanslagplegers!!!Iran is een land wat vanwege haar islamitische drogredenen nog hele rare sprongen kan gaan maken!!! De islam in Iran is een ernstige bedreiging voor de wereldvrede!!Om Sions wil zal ik niet zwijgen!!!

  Like

 2. Het klinkt net als die idioot in Baghdad. De geweldige clown, pardon woordvoerder van Saddam. Erg overtuigend allemaal. Zo te horen is hij aan het solliciteren voor een oorlog, maar wellicht zit de tegenstand in onverwachte hoek.

  Like

 3. Het grootste gedeelte van de Nederlanders kijken weg. U wens ik een hoop ellende toe schijnheilige wegkijkers.!!

  Like

 4. Het boek Esther geeft ons het volgende verhaal over de jodenhater “Haman” ook in het huidige land Iran, zo zal het ook gaan met hen dit Joodse volk weer willen vernietigen.
  Harbona, één van de dienaren, zei tegen de koning: “Haman heeft bij zijn huis een galg van 50 el (25 meter) hoog laten neerzetten voor Mordechai. En dat terwijl Mordechai het leven van de koning heeft gered!” Toen zei de koning: “Hang hem daar zelf aan op!” 10 En ze hingen Haman op aan de galg die hij voor Mordechai had bedoeld.

  Like

 5. Nazi’s: “De totale vernietiging van de Joden”.

  Iran: “De totale vernietiging van Israel”.

  Europa: Zweeg toen en zwijgt nu!

  Like

 6. Hadden ze het lef maar die kamelen neukers. Ik hoop het mee te maken want dat betekent het einde van het Midden-Oosten. IDF is the best. Go go Israël.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.