Indoctrinatie van Palestijnen tot Jodenhaat en moordzucht gebeurt in scholen binnen Israël +video

Plaatje hierboven: Het Palestijnse UNRWA ‘vluchtelingenkamp’ van Shuafat, een wijk in oostelijk Jeruzalem, waar zo’n 30.000 Arabieren samenhokken en daar door de Palestijnse Autoriteit gedwongen worden om eeuwigdurend in erbarmelijke leefomstandigheden te overleven tot er ooit kan “teruggekeerd worden naar Palestina” (lees: tot Israël van de kaart wordt geveegd) [beeldbron: Arhiva]

Misschien is het voor veel Israëli’s nog niet bekend dat het schokkende feit is dat op slechts 12 minuten van het centrum van Jeruzalem per lightrail, een wijk bestaat binnen de jurisdictie van de stad waarin Arabische kinderen worden geleerd dat “ze op een dag Israël zullen vernietigen en vervangen door een Palestijnse staat.”

Deze haateducatie is volledig in beeld gebracht in een nieuwe video die eerder deze maand door het Center for Near East Policy Research is vrijgegeven, getiteld ‘UNRWA in Jerusalem: Anatomy of Chaos‘, inclusief verontrustende beelden uit de Shuafat-buurt in Jeruzalem, die als een Palestijns vluchtelingenkamp fungeert onder de jurisdictie van UNRWA, het Hulp- en werkagentschap van de Verenigde Naties voor Palestijnse vluchtelingen.

UNRWA werd in 1949 opgericht door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties om de Arabieren te steunen die gevlucht waren of gedwongen werden hun huis te verlaten in Israëls Onafhankelijkheidsoorlog.

David Bedein, directeur van het Center for Near East Policy Research, vertelde JNS dat als gevolg van het onderwijscurriculum dat wordt gebruikt in de UNRWA-scholen van Shuafat, “elk kind geïndoctrineerd is dat ze de Joden moeten doden“. Maar wat uniek is, zegt Bedein, is het feit dat “dit gebeurt binnen Israël“.

Hij zegt: “Er was altijd een excuus [om aan te zetten tegen Israël] in UNRWA-kampen buiten Israël of in Gaza, maar dit gebeurt in het eigenlijke Israël.'” Hij voegt eraan toe dat UNRWA-functionarissen die Shuafat runnen in werkelijkheid vertegenwoordigers zijn van de PLO, en dat Hamas, Islamitische Jihad (PIJ) en andere terreurgroepen daar ook actief zijn.

Bedein zegt dat als “terroristen in Shuafat openlijk opereren, ze ook toegang hebben tot de rest van Jeruzalem” omdat ze Israëlische ingezetenschapkaarten bezitten die hen volledige bewegingsvrijheid verlenen. De nieuwe video, zegt hij, onthult de menselijke tragedie van het leven in Shuafat en de schadelijke gevolgen voor zijn 30.000 Arabische inwoners, veroorzaakt door de ongebreidelde terreur en opruiing, misdaad, drugs en armoede, die deel uitmaken van het dagelijks leven in het kamp.

UNRWA in Jerusalem: Anatomy of Chaos

Het verklaart dat terwijl de inwoners van Shuafat kunnen kiezen voor een Israëlisch staatsburgerschap met gratis ziektekostenverzekering en onderwijs om hun levensomstandigheden te verbeteren, stelt Bedein dat de “UNRWA hen opzettelijk in de war houdt terwijl ze Israël de schuld geven en hen vertellen dat wanneer je teruggaat naar je huizen in Ashkelon het allemaal wel goed voor je komt.”

Zijn verklaring refereert aan een van de doelen van het agentschap: de vluchtelingen en hun nakomelingen een verlangen bezorgen om terug te keren naar de Arabische dorpen die vóór 1948 bestonden, onder het zogenaamde ‘recht op terugkeer’.

Dat ‘juiste’ is in actualiteit gebaseerd op Resolutie 194 van de Algemene Vergadering van de VN – een niet-bindende aanbeveling aangenomen in december 1948 waarin staat dat Arabische vluchtelingen toestemming moeten krijgen om naar Israël terug te keren op voorwaarde dat ze bereid zijn het recht van Israël op bestaan ​​te accepteren en vreedzaam met de Joodse staat te leven.

Lees hier het volledige artikel van Josh Hasten


Bronnen:

♦ naar een artikel van Josh Hasten “Group raises alarm over UNRWA’s anti-Israel incitement within its Jerusalem schools” van 31 januari 2019 op de site van The Jewish News Sydicate (JNS)

Een gedachte over “Indoctrinatie van Palestijnen tot Jodenhaat en moordzucht gebeurt in scholen binnen Israël +video

  1. Het ‘succes’ van UNWRA word nu beëindigd…..het zootje word eruit geknikkert en de scholen worden gekoppelt aan het Israelische curriculum.

    Dan hebben deze jonge mensen misschien toch nog een toekomst, want met UNWRA ‘hulp’ word het natuurlijk nooit iets.

    Dat is een gratis opleiding tot terrorist…..en de dood!

    Dank u Europa.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.